HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Ropog a Szívlapát

2008.09.18. 01:10 zsombor

Halló, halló, a teljes Kreatív department nevében üdvözlök mindenkit a Kreatív magazin fesztivál-, konferencia- és pótcselekvésblogján, a Szívlapáton! Órákon belül megkezdjük a rendes működést: az előretolt ékek a visegrádi BrandFestivalról jelentkeznek majd, hogy kora nyári, cannes-i nulladik kísérletünkhöz hasonlóan ne csak azt írják meg egy konferenciáról, mit mond az okos/fontos/szervező barátja ember a színpadon, hanem azt is, hogy mit csinál eközben mindenki más és miről van szó a kávészünetekben.

Ha kíváncsi rá, kinek milyen az új haja/ruhája/csaja a szakmában, ki melyik előadás alatt jegyzetel és mit, miket mondanak a sztárvendégek egymás háta mögött, milyen a kaja és hogy hogyan kell úgy vegyülni egy konferencián, hogy többé ne kelljen olyan tendereken indulni, ahol nem lehet előre tudni, ki a nyertes, kövessenek minket!

A jövő héten aztán az egri Reklámkonferenciával folytatjuk ugyanígy, október elején pedig komplett kommandót szalajtunk a szlovéniai Portorozba, a Golden Drumra, és mindeközben igyekszünk átmenteni ide cannes-i tesztblogunk örökérvényű bejegyzéseit is (addig is, amíg ez sikerül, odaát lehet behozni a lemaradást).

A remek szakmai rendezvények közben pedig a megszokott adag paradigmaváltást, digitális forradalmat, égre festett jövőképet és összegzéseinket a változatlanul tárgyilagos Kreatív Online-on találják majd, de úgyis linkelünk oda-vissza mindent.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr82668905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása