HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

I love ÖBB

2008.09.24. 21:46 lausekesther

Ugorjunk egy kicsit Egerből át a szomszédba, Bécsbe. Ma érkeztem a médiavásárra, pontosabban a szokásos évi Marketing, Reklám, Média és Kommunikáció Szakvásárra. A hangsúly majd a szolgáltatások, különösen a reklám, reklámfilm és az azzal összefüggő kreatív szolgáltatások exportján lesz, de lesz workshop az alkohol reklámozásáról is az unióban, meg panaszáradat a sok reklámkorlatozásról. Szóval izgalmasnak ígérkezik.

Egy kérdést addig is muszáj feltennem: lehet-e szeretni egy közlekedési vállalatot? Ahogy leszálltam a Westbahnhofban a vonatról, piros ÖBB-s pólóban lelkes, mosolygós fiatalok forró nescaféval es brióssal kínálgattak, kérdeztem, hát ezt meg most miért kapom, a laptopommal és a kosztümkabáttal biztos nem tűntem éhezőnek. Nos, a válasz: "ezzel szeretnénk elnézését kérni a kellemetlenségekért, amit az átépítések okoznak". Imázsépítés imázskampány nélkül. Máris imádom az osztrák MÁV-ot, az ÖBB-t. És szánalommal kell visszagondolnom az otthoni I love BKV plakátokra. Őket miért is szeressem?

Szólj hozzá!

Címkék: pr

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr48680140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása