HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Rúzzsal nyomul az új női csatorna

2008.09.30. 14:13 lausekesther

Mintha mára elpárolgott volna a kábelszolgáltatók tegnapi kétségbesett és dühös halál-rémképe, reggel óta szép rendben, a szokásos üzletkötési célzattal zajlanak sorban a csatornák prezentációi a tihanyi kábelkonferencián. Új csatornák, új műsorok, piacvezető, első a magyar piacon, elsőként a régióban - most ezek a leggyakrabban hangoztatott konnotációk a többcsatornás, multiplatform, digitális átállás helyett.

Amiket első kézből tudhattunk meg:

  • mostantól még több Disney lesz a Jetixen (merthogy a csatorna 73%-os tulajdonosa a Disney), november 15-én indul például a Rocktábor című sorozat
  • a SPI International nemsokára elindítja a Nostalgia csatornáját meg a Filmboxot a Filmbox HD és a Filmbox Extra mellett (és egyébként van egy Erox nevezetű felnőttcsatornája is:)
  • Az IKO film+ csatornája a pasiknak szól, a film+2 meg nőknek (ezért a rózsaszín logó - pedig én nő létemre rosszul vagyok a rózsaszíntől), a Reflektor nevű bulvárcsatornája megvette az RTL-től az Oscar közvetítést jövőre, a Sportklub meg az olasz kupát négy évre, a Poén TV-jük Telekabaré című műsorának ma este itt helyben lesz egy élő felvétele, és mivel sokan hiányolják a megszűnt mulatós tévét, minden napra adnak egy mulatós blokkot is
  • a National Geographic 10 éves, az itthon idén indult világzenei csatornája a tervek szerint magyar zenéket is adni fog
  • az HBO decembertől egy saját gyártású, dokumentum-jellegű (és állítólag nem amerikai-propaganda szagú, hanem épp ellenkezőleg) filmet fog adni az iraki megszállásról "Gyilkos megszállás" címmel, Harsányi Gábor (az előadó) kedvence meg a magyar gyártású "Született lúzer"
  • jövő január 1-jével ÚJ NŐI CSATORNA indul FEM TV néven, kifejezetten női tartalmakkal, életmód műsorokkal, saját produkciókkal (talk-show, magazinműsor), és egy bizonyára nagyon egyedi sorozattal, amely "Rúzs és New York" címmel a karrierista fiatal nők problémáit mutatja be Brooke Shields-szel a főszerepben. A csatorna "Amit a nők igazán akarnak" szlogennel nyomul, hát nem tudom, lassan kezdek kételkedni benne, hogy nő vagyok. Ráadásul rögtön arra asszociáltam, hogy ez valami fémekkel foglalkozó, műszaki dolog vagy valami heavy metál zenei csatorna lehet, csak lemaradt az ékezet.

Szólj hozzá!

Címkék: kábelkonferencia fem tv

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr19688960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása