HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

"Mi nem taxitársaság vagyunk"

2008.10.14. 15:55 zsombor

EBBEN A POSZTBAN NINCSEN SZÓ A GAZDASÁGI VILÁGVÁLSÁGRÓL. A címben szereplő mondat a legjobb abban az interjúban, amit a Revision csinált még a Reklámkonferenciára a szabadúszó kreatívokat és multimárkákat összekötő StrawberryFrog korábbi amszterdami irodájából kinőtt Amsterdam Worldwide CEO-jával, Brian Elliott-tal (micsoda titulus!).

Mr Elliott mindezt arra a kérdésre válaszolta, hogy hogyan lehet az ügyfelektől elkérni egy olyan munka árát, ami egy láda pénzt termel az ügyfeleknek – ő az óradíjak ellen érvelt. "Az ügyfeleknek meg kell érteniük, hogy ha pénzben mérhető eredményeket hoz számukra egy kampány, azt igenis meg kell fizetni."

Aztán még annyi, hogy az ügynökségek tényleg a díjakra hajtanak, de nem baj, mert a kreativitás hatékony, meg hogy a vírusmarketing nem csodaszer – semmi egetrázó megmondás tehát. Vicces viszont a telefoninterjú közlési módja, bár követendőnek nem nevezném: a magyar feliratot egy képekkel megfejelt videóba ágyazták, a képsáv miatt pedig csak harmadszori végignézésre kezdtem el tudni a szövegre koncentrálni.

Szólj hozzá!

Címkék: konferencia ész

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr54713639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása