HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Reklámömlés kezdődött Párizsban

2008.11.19. 20:00 romanb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elkezdődött az Epica reklámverseny Párizsban. Én itt, sőt, zsűritagként. Ez azt jelenti, hogy három napig nézem a reklámokat egy közepesen szépre sikerült, de nagyon drága Mercure szálloda lesötétített konferenciatermében, a Montmartre tövében. Elvileg kedden kezdődött, de a Air France sztrájk Ferihegyen tartott, így lemaradtam az elejéről. Az akadályozás nem újdonság, tavaly a párizsi BKV, a RATP sztrájkolt pont ilyenkor, úgyhogy az amúgy is tömött metró egészen extrémmé alakult.

Mostantól viszont a Szívlapát élőközeli tudóításokat közöl a világ egyik jelentős reklámversenyéről sok legfrissebb reklámmal és ízléses mennyiségű bennfenteskedéssel.   

Epica azmiaz

  • Nemzetközi reklámverseny, ahol a reklámos-médiás szakújságírók zsűriznek.
  • Szervező egy Andrew Rowlins nevű brit, de Párizsban élő szenior.
  • 1987 óta, évente rendezik meg, ősszel, a zsűrizés november végén van, a díjkiosztó pedig január-februárban.  

Magyarok és Epica

A magyar ügynökségek úgy szereplenek az Epica versenyen, ahogy általában máshol, vagyis rosszul. Az utóbbi időben, jó, ha az előzsűri nem vágja ki asz összes nevezést, bezzeg, mikor még nem éltünk rosszabbul. 2003-ban például majdnem fődíjasok lettünk a McDonald's-nak készített szpottal, amit a DDB, és főleg Simon Zoltán készített, aki jelenleg az OTP-t szolgálja ki kreativitásával (Lufis film + kritika). 

Magyar eredmények 2007-ben

Magyar eredmények 2006-ban

2005-ben

Menetrend:

Kedd-csütörtök: kategóriák végignézése

Péntek (napközben): kategóriagyőztesek kiválasztása

Péntek (este-éjszaka): fődíjasok kiválasztása

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: tudósítás reklámverseny epica

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr70778370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása