HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

A Metropol.hu-n lehet csapkodni a csajok seggét

2008.12.04. 18:15 romanb

A Kreatív Online-on kéthetente megjelenik egy cikk, amiben összegyűjtjük az aktuális médiateret nagyon betöltő, vagy nagyon érdekes/jó/rossz/furcsa reklámokat. Az általános nemzeti rosszabbulélünk-érzés fokozása érdekében ime a két legrettenetesebb.

 
1. Metropol.hu - sajtóreklám
 
Ne higgyük, hogy ez úgy készült, hogy a Metropol szerkesztőségéből, az illetékesek kisétáltak az Árpád hídhoz, az aluljáróba és megkéték az első járókelőt, hogy találjon ki reklámot nekik. A reklámot a one off reklámügynökség készítette. Pénzért. Gondolom van magyarázat is, hogy a célcsoport ígyúgyamúgy, szóval egyszerű és ezért kell egyszerűen fogalmazni. Pedig erre nincs magyarázat.  
osztályzat: 1
 
2. Cib Bank reklámfilm
 
Szégyenpadra való a CIB bank láthatóan nemzetközi nyomásra átvett gyomorforgató reklámfilmje is a művirágokkal meg negédes szinkornhanggal és a végtelenül igénytelen kivitelezéssel, ami azért biztató egy kicsit, mert azt mutatja nem csak nálunk vannak ízlésben összeomlott marketinges döntéshozók, hanem a híres nagy nyugaton (dél) is.
osztályzat: 1  

Szólj hozzá!

Címkék: extra cib reklámvizsga metropol

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr93804480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása