HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Lődd le a célcsoportod

2009.02.05. 17:09 batorfya

Kissé régi, már 2001-es, de a napiposzt kedvéért elővettük a Panmedia Médiaügynökség szabadidős célcsoportlövöldözős flashjátékát, aminek lényege, hogy választunk egy terméket, és a családból azt kell célbavenni (érted: targetálni), akinek a termék a kezében van. Van jobb dolgunk (nincs) persze, mint ezzel szórakázni, de mégis kellemes meglepetés egy médiaügynökségtől, aminek honlapja komolykékben (kérdés: többségében miért csupán kék, vagy zöld, vagy szürke, vagy ezek kombinációja lehet egy médiaügynökség színe?) hűvösödik előttünk. Amúgy mindig is tudtuk, hogy odabenn titokban Quake- és Unreal-rajongó médiatervezők ülnek, miért is ne. Várunk további javaslatokat, hogy média- és reklámügynökségek milyen flashjátékokkal szórakoztatnak, ha van még ilyen! Alant további képek:

Nyilván a sört választottuk

Kopaszódó, pocakos, böfögő panelcsaládfőt kell becéloznunk

Ki nem lőné bele az egész tárat?

Nem olyan, mintha a pólója alá nyúlna?

Nulla meddőszórás, bocsi. (tanulság: elég egyet lőni, de az jó helyre menjen)

2 komment

Címkék: flashjáték panmedia

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr98924749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2009.02.06. 22:52:04

"A kék szín azért erősíti a kreativitást, mert az embereknek a kékről a tenger, az ég, a szabadság, a nyitottság, a béke jut eszükbe. A békés környezet fokozza az alkotóképességet - ... "-állapítja meg egy kínai tanulmány, amely pénteken került fel a Science című amerikai havilap weboldalára.

Klárikám 2009.03.05. 14:03:43

Tényleg, hogy lehet az, hogy ezek a médiások kékek? Sőt hogy lehet az, hogy a Vizeum sárga, a Maximize zöld, az McMedia rózsaszín, a Media Edge narancssárga, a Mindshare püspöklila, az OMD piros-szürke, a PHD sötétlila, a Stracom szívárványszínű, az Universal Mekken pedig vörös???? Ezek a médiások!
Csók: Klárikád
süti beállítások módosítása