HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

W+K Amsterdam a Coca-Coláról

2009.02.14. 14:18 romanb

Ha valaki Amsterdamból elrepül először Bukarestbe, aztán átautózik Brassóba, minimum 3 órát utazik. Ezalatt bőven fel lehet készülni egy olyan előadásra, ami semmi másról nem szól, mint a saját munkák bemutatásáról. Sue Anderson, a Wieden Kennedy Amsterdam kreatívigazgatója valószínűleg mást csinált, így az amúgy sem tűhegyes CC-sztori témát végtelenül cikin tudta csak előadni.

Ülve, hosszan bogarászva a számítógéppel nem lehet prezentálni. Úgy sem, hogy valaki teljesen egyértelműen most ismerkedik meg a Macbook-kal, és hosszasan keresi, hogy lehet elérni, hogy a lejátszott videó fölé kinyíló ablak lecsukódjon.

A prezi menete: Wieden+Kennedy bemutatása, a Coke side of life kampányról szóló, hangosan zakatoló promófilm bemutatása, a kampány egyes reklámfilmjeinek bemutatása, a Happiness Factory filmek bemutatása, plakátok bemutatása.

Az éppen húsz körüli bölcsésznek alkalmazott művésznek és/vagy pr-esnek kinéző közönségnek egyébként tetszett az előadás, kétszer is előfordult, hogy a lejátszott film után tapsolt.

A lejátszott filmek kilencven százalékát láttuk, de volt néhány jó is azért, meg én akkor is szeretem a kólát.

 

Szólj hozzá!

Címkék: románia tudósítás coca cola brassó adprint

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr18942735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása