HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Reklámbál 2009 - "Annyira azért nem vagyunk szarok"

2009.03.09. 09:01 zsombor

…úgyhogy tanuljuk meg ünnepelni magunkat – szólt az útmutatás a hazai reklámos ügynökségeket tömörítő MAKSZ idei báljának elején, de a múlt pénteken látottak még valahol a tanulási görbe elején járhat a szakma. A Szívlapát kémei a vacsora végén érkeztek, amikor a kicsit hangárszerű épületben elhelyezett asztalok mellől már kezdtek elszabadulni az első ügynökségvezetők, két fogás között felmarkolni egy-egy koktélt. Ennél sokkal feljebb viszont később sem hágott a hangulat.

A Pindroch Csabát meg Stefanovics „Emese” Angélát felvonultató Lifegame társulat rövid performanszát kétszeresen nem értettük (sem a szavakat, amiket mondtak, sem a szándékot), a Vegas Show Band pedig hiába bizonyult az egyik legjobb haknizenekarnak, amit életünkben láttunk (Destiny’s Childtól a Queenig hibátlanul kiénekelve mindent), négy embernél többet egyszerre nem tudtak meghatni.

A legjobb buli egyértelműen a dohányzóban volt: 5 ember/négyzetméteres népsűrűség, jósnők, rulettasztal és blackjack, a cigaretták és szivarok füstjétől homályos látási viszonyok, a sarokban pedig két alig felöltözött Playboy-nyuszi. Ami ott történt, abból tökéletes házibulit/reklámkocsmát lehetne szerkeszteni.

A többit elmondjuk képben és dalban:

Végszó:
Plész: 4 (a Showroom pont olyan, mint bármelyik másik rendezvényterem)
Hangulat: 3 (részosztályzatok: 3 a vacsora közben, 2 a parketten, 4 a szivarbarlangban)
Enni-inni: 4/5 (a mixereknek és az éjféli fogadásnak – a vacsora nekünk kimaradt)
Smúzfaktor: 3

Simon Zsolt MAKSZ-elnök nyitóbeszéde a Kreatív Online-on olvasható.

Szólj hozzá!

Címkék: tudósítás parti

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr69985367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása