HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Frodóval és Duran Durannal ment szomjazókat a TBWA

2009.03.24. 14:12 zsombor

A héten zajlik az USA-ban a Tap Project harmadik évadja: a New York-i adlegenda, David Droga fejéből kipattant dolog lényege, hogy egy napig/hétig pénzért lehet csapvizet inni a résztvevő éttermekben, a befolyó pénz pedig az Unicefnek megy, akik ezt iható ivóvízre konvertálják Afrikában. Tavaly Cannes-ban prezentálta mindezt, a Kreatívon írtunk róla bővebben.

A lényeg, hogy Droga ügynöksége, a Droga5 New Yorkban futtatta fel a kezdeményezést, de a második évtől Amerika-szerte más ügynökségek is beszálltak (Cannes-ban már ígérgette, de az Amerikán kívüli világ még hátravan). A Los Angeles-i TBWA-iroda, a TBWA\Chiat\Day egy alkalmi online rádiót rakott össze a hétre, ahol óránként más celebek pakolják a zenét, a poszt írásának pillanatában például Elijah "Frodo A gyűrűk urából" Wood adagol White Stripest, illetve valami furcsa bossa novát a fülembe.

A TapProjectRadio-n szombatig zenél majd a Black Rebel Motorcycle Club, a They Might Be Giants, valaki az ezek szerint létező Earth, Wind & Fire-ből, lesz interjú Lee Clow, a TBWA worldwide kreatívigazgatója és David Droga között, miközben keddre már túl vagyunk a Dandy Warholson meg a Duran Duranon. Az egész közben persze lehet adakozni a site-on, vagy csak hallgatni ingyen.

Itt a műsorterv, az időeltolódások miatt minden lemegy többször is, 6 órát kell hozzáadni az időpontokhoz, hogy közép-európai legyen belőlük. Droga-interjú például ma este hatkor, éjfélkor, holnap reggel hatkor és délben.

(A füles a magyar TBWA-tól jött.)

1 komment

Címkék: ügynökségek

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr611022393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hatláb · http://ebenci.blog.hu 2009.03.24. 16:44:10

Elijah, ez értelmeseb meló mint songoku-t játszani...
süti beállítások módosítása