HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Flipper, kert, próbaterem és elszórt popkulturális utalások a Carbonban

2009.04.01. 00:09 zsombor

Az emberfarm, ahol élünk #2

Két hete a HPS-nél felavatott dolgozói és meetingelős-bisztróval nyitottuk a 2009-es ügynökségi iroda-divatot feltérképező Emberfarm szériát. A második állomásban a napsütötte Törökvészi útra kalauzol minket Gosztonyi Csaba, a Carbon Group ügyvezetője, mi pedig változatlan erővel várjuk az ingyenturmixról, vitrinben őrzött közös ügynökségi fűkészletekről, monumentális manga-graffitikről, teljesen sötét elmélkedőszobákról, vagy bármi másról szóló büszke képeket!

Trainspotting idézet a falon, miheztartás végett.

Darts szoba a stratégiatervezőknek, XBox az aktuális FIFA-gyűrőknek és flipper az agyszivacsosodás ellen az ügyféltérben, szigorúan munkaidő után (munkaidő alatt menő dekoráció).

Légópince recycled.

Tavasztól őszig tágas terasz, nagy asztallal, munka után amatőr borkóstoló verseny a grafikusoknak, munkaidőben laptoppal dolgozók helyzeti előnyben, ebéd elköltésére kiváló.

A nagy kert és az esélykiegyenlítős foci szeretete összekapcsolható (szintén tavasztól őszig). Mobilsütő, sörpad, sátor a nap ellen.

2 komment

Címkék: ügynökségek emberfarm

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr881037906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cyber panka 2009.04.03. 14:36:09

szuper ez a ház kívülről is, a szomszédban lakom, a konyhaablakom a kertjükre néz.
süti beállítások módosítása