HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Tenyerelj rám!

2009.04.06. 09:13 csudaygé

Múlt héten hívtuk fel a figyelmet a Russian Standard nyalogatható print reklámjára, ami egy lépéssel közelebb hozza talán a nyalogatható bélyegek népszerűsítésének lehetőségét (helló, Magyar Posta!), ma pedig egy újabb jópofa print-hirdetéssel találtuk magunkat szembe. 

A MediaWeek legutóbbi számában a brit posta DM szolgáltatása és nemrég megújult site-ja kampányának kreatívja egy tenyeret ábrázol, rajta az utasítással: ide rakd a kezed!

Amint levettük kezünket a lapról, a hő hatására elszíneződő festéknek köszönhetően a szürke tenyér kifehéredik, és felsejlik az üzenet, ami lényegében az új oldal url-jére hívja fel a figyelmet. Ennyi. Nincs túlspilázva, a dolog attól működhet, hogy az olvasó jobb esetben nem lapoz tovább, megcsinálja, amire kérik, és az üzenet így jobban megmarad az emlékezetében.

5 komment

Címkék: print dm royal mail

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr291043997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_original 2009.04.06. 12:41:04

igen, ez tényleg ötletes. bár emlékszem pár éve itthon is volt valamiben hasonló, de az asszem matrica volt és bögrére kellett rárakni.

A nép fia 2009.04.06. 16:26:52

Ez klassz! Mennyivel több kiadás ilyen tintát használni?

a_tom 2009.04.06. 17:01:37

Én nagyon szeretek bizonyos dolgokat nyalogatni és fogdosni, de az újság nem olyan. Amúgy a motiváció is hiányzik, a reklámot többnyire elkerülni szeretném, kimondottn örülök ha nem nyomják az arcomba :)
A kiváncsiságomat sem keltette fel a hőre/nedvességre/akármire átváltozás "csodája".
Persze biztos sokan megfogják, egészségükre.

bülbül · http://www.bulbul.hu/ 2009.04.07. 17:42:39

Ha lehet javasolni, akkor tegyetek különbséget a napilapok és magazinok között. A felirat annyit ír: "egy lapban", pedig pont a nyomdaipari technikák esetén nagyon nem mindegy, hogy az milyen termék - itt egy magazinról van szó, ahol nemigen merül fel az érintéssel szembeni averzió, így talán ez a probléma megoldható.

csudaygé 2009.04.07. 18:23:05

@bülbül: Szia! Valóban, lehet, hogy pontosítani kellett volna, de szerintem aki nem szeret "újságot" (ahogy @a_tom fogalmaz) nyalogatni, az valszeg a magazint sem fogja! ;) viszont aki a kezébe vesz újságot és magazint, annak szerintem nincsenek az érintéssel szembeni averziói. :)
süti beállítások módosítása