HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Abortuszpirula után kertitörpe-öltöztető rendelet

2009.04.22. 09:43 szivlapat

A versenyegereknek szánt abortuszpirulás hír után egy újabb gyöngyszem az MTI médiás csomagjában (mellesleg délelőtt fél tízig az egyetlen).

Érdekesség-színes-jog-Nagy-Britannia

Kertitörpe-öltöztető rendelet

    London, 2009. április 22., szerda (MTI) -
Fel kell öltöztetnie három kerti törpéjét egy 64 éves nőnek Nagy-Britanniában, mert a figurák pucérok és zavarják szomszédasszonyát.

    A "törpebirtokos" igencsak meglepődött, amikor a lakhelye szerinti, bromsgrove-i önkormányzat telefonon ráparancsolt, hogy adjon kis pólókat a 60 centi magas szobrocskákra - melyek közül kettő hölgy -, mert közszeméremsértők.
    A meztelen kerti törpék 15 éve ácsorognak a nő kertjében, de eddig senkinek sem bántották a szemét. Saját unokái rajonganak értük, a szomszéd azonban nem. A jókora kertben egyébként akad még bőven törpe, mintegy 200 van belőlük, de azok eleve ruhásan "születtek" - adta hírül a The Sun című brit lap.
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr231079525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foltin 2009.04.22. 21:33:11

Akkor a meztelen szobrokra is ruhát kell adni, mivel azok is leplezetlün szeméremsértőek...

Pedig még nincs is kacsaszezon, micsoda hírek.
süti beállítások módosítása