HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

5. blokk: szokások, attitűdök

2009.04.29. 17:11 romanb

17.35 SÜN dolog, Propeller.hu, Balogh Csaba, szerkesztő. Először az internetes mémről kezd beszélni. Márc 15. Sün kiabállás, Twitter, másnap hajnalban készült el a csengőhang, Propeller, Turulmeme. RTL Klub Házon kívül műsorából egy részlet. Hogyan szakad ki a kontextusban és miért terjed? kik terjesztik? Az internetezők, a geekek. twitteren követni kell kb 50 heavy usert és lehet tudni miből lesz "sün", vagy "ne fürgyé le".  

17.29 Pittner Ferenc, BÉT (értéktőzsde) vezetője. Nehéz időszak áll a tőzsde mögött.Válásgról néhány szó. Decemberig kis érdeklődés volt a portál, a www.bet.hu iránt aztán hatszázezerre nőtt a látogatottság. Tőzsdézzen mindenki! Egyébként még egész sokan vannak a teremben a Googlenél jelzett kiáramlás sebessége csökkent, sőt vannak akik most érkeznek. 

17.26 Moldova György Dávid, Microsoft online marketing menedzser előként bemutatja az www.eredetivagyok.hu kampány reklámfilmjét, ami egyébként a Hipnózis reklámversenyen díjat is nyert. És mire ezt leírtam vége is lett.

17.19 Fabricius Gábor, a Republic kreatívigazgatója lép a színpadra. "Ez is powerpointmentes lesz?" kéredezi Litkai Gergely "Igen" - válszol az előadó.Elsőként az Alter & Kiss webáruház oldalát mutatja be a Fabricius. Arról volt szó hogy:"hogyan lehet a tartalomgenerálást öszekötni a sales-el, hgyan lehet olyan tartalmt csinálni, ami olyan embereket vonz az oldalra, akik végül vásárolni is fonak. Ennek a generációnak 16-25-ig itt lehet eladni, úgyhogy mindenkit arra bíztatok, hogy építsen boltot az interneten." 

17.13 Zappe Gábor, Velvet főszerkesztő TRASH BULVÁR. Miért nem lesz itthon erről fog szólni az előadás, mondja az előadó. Az biztosan látszik, hogy a bulvár tartalom iránt nagy az érdeklődés. Az alapfilozófia, ki szeretnének kapcsolódni az emberek. Azért nem lesz igazi trash bulvár, mert a magyarok sokkal prűdebbek, mint nyugaton. Ez az elős powerpointmentes prezi volt, ennek örül a műsorvezető.. 

17.07 Andrew Pozniak, Google EMEA, Head of travel pozícióban dolgozó vezetője beszél az utaztatás biznisz és az intente kapcsolatáról. Ebbe csak most kapcsolódtam be, úgyhogy a trtalom helyett a körülményekről írok két sort. A terem lassan ürülni kezd, de ez nem biztos, hogy azért van, mert kicsit leül a műsor, lehet hogy csak a munkaideje jár le sokaknak. Az előadó közben esettanulmányokat mutat, amelyek arra példák, hogy a milyen új és innovatív módon lehet használni a netet a turizmus üzletágban. summary: lehetőségek sokkal színesebbek, mint amilyen a válság okozta piaci helyzet. 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr481093933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bery · http://www.facebook.com/berkes.peter 2009.04.30. 10:16:33

Korrekt leírása a történteknek :)

Azért érződik, hogy ki tudja rendszerbe foglalni a gondolatait és előadni 5 percben.

Felgyorsult világunkban már nem csupán a reklámok, hanem az előadások is max. 1 ötlet, 1 gondolat köré kell, h.csoportosuljanak.

p.s.:
a Zappe Gábor "óriásit" alakított.

a legnagyobb beszólása - "megjelent" az egyperces figyelmeztetés, pedig azt hittem, h. még csak 1 perce beszélek!"
süti beállítások módosítása