HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Mindenre jó WC-papír

2009.05.20. 15:15 romanb

Azt is megtudtuk ma, hogy a Metsä Tissue legújabb terméke a Tento Herbal Sensitive nevű WC-papír, ami gyógyítja és kisimítja a bőrt, plusz elősegíti a bőr megújulását.

AZONNALI KÖZLÉSRE!!!

Részletek:

Budapest, 2009. Május 20. – A Metsä Tissue új termékkel bővíti Tento toalettpapír kínálatát: a Tento Herbal Sensitive márkával. Ez a háromrétegű, balzsammal átitatott papír olyan anyagokból tevődik össze, mint például a körömvirág kivonat, a cickafarkfű, a tölgykivonat és a panthenol keveréke. Ezen négy összetevő együttes hatása garantálja a Tento toalettpapír nyugtató hatását a bőrre. Az új termék már kapható Magyarországon is.

A Tento Herbal Sensitive-et egy olyan balzsammal itattak át, amely gyógynövényekből tevődik össze. Ennek köszönheti egyedülálló puhaságát. A körömvirág kivonat gyógyítja és kisimítja a bőrt, emellett regeneráló hatása is van. Egyedi jellemzője, hogy  antibakteriális és gyulladáscsökkentő. A körömvirág kivonat elősegíti a bőr megújulását. A cickafarkfű kivonat gyulladáscsökkentő, így nyugtatja a bőrt és vérzéscsillapító hatása is van, ugyanakkor csökkenti az irritáció kialakulását. A tölgykivonat anti-bakteriális tulajdonsága nagyon hatásos a kisebb sebek kezelésére. A balzsamhoz végül hozzáadják a panthenolt, amely hidratálja és regenerálja a bőrt.

Robert Wieczorek, a Metsä Tissue közép-európai marketing igazgatója hozzátette: „Az új Tento Herbal Sensitive-t a legigényesebb vásárlóink számára is kifejezetten ajánlom. Cégünk mindig szem előtt tartja, hogy termékeink igazán jó minőségűek legyenek. Hiszünk abban, hogy a vásárlók elégedettek lesznek!

 

2 komment

Címkék: bőr reklám wc papír

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr101133573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2009.05.21. 10:00:45

mi a baj ezzel? valódi piaci űrt sikerül ezzel az innovációval végre lefedni...

Critmiss 2009.05.25. 00:10:33

Nincs szívem reagálni. :)
süti beállítások módosítása