HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Buddhista szerzetesekkel robban be a Palm Pre

2009.06.10. 12:55 lausekesther

Hétvégén dobta piacra a Palm a tech-mániákusokat év eleje óta lázban tartó, "forradalmian új" készülékét, a  Pre-t, ami az isteni Apple iPhone-nak ígért nagyon komoly konkurenciát. A 17 éves cégnek talán ez az eddigi legnagyobb dobása, és kétségtelenül ügyesen csinálták, ahogy - mint azt Doransky is írja - megvették azokat az embereket, akik a konkurenciánál létrehozták a csodát: a termékfejlesztési vezetőt, a webOS felhasználói élményért felelős fejlesztőt (akármi legyen is az) és a pr-est, és az sem volt rossz ötlet, hogy a termékbevezető kampányt elsőként a Facebook-on indították el. Több mint négyezer felhasználó regisztrált, hogy elsőként láthassa a Flow címet viselő szpotot az új csodáról. Aztán meglátták ezt:

A közösségi oldalakon és a blogokon némelyek sokkot kaptak. "WTF? Kinek jutott eszébe, hogy táncoló szerzeteseket mutogasson a termékelőnyök helyett?", "Tényleg ezzel akarja a Palm feltüzelni, vásárlásra sarkallni az embereket?!" - kérdezik egyesek, mások szerint viszont az üzenet egyértelmű és találó: "Nem kell foglalkoznod a különböző funkciókkal, sajátosságokkal, itt egyszerűen harmóniát találsz, az egész egyszerűen csak működik és kész". Szerintetek?

Részletesebb elemzés és vitatkozók az AdAge-en.

1 komment

Címkék: mobiltelefon palm pre

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr941176617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tsabeeka · http://blog.tsabeeka.hu 2009.06.11. 18:07:09

én inkább a második felé hajlok. a coca cola reklámok jelentős részének semmi köze a kólához, csak egy életérzést sugall. itt is ilyesmiről lehet szó. nekem tetszik is.
süti beállítások módosítása