HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Cannes 2009 - Nights Over Cannes / 1.

2009.06.21. 11:00 batorfya

Eredetileg Cannes you feel it? címmel akartuk futtatni az aktuális esti helyzetjelentős bejegyzéseinket, de nagyon gyorsan beláttuk, hogy okkal-joggal soha többé nem térne ide vissza senki, aki találkozik ezzel a szóviccelődéssel. Ehelyett lett ez a kicsit hüvösen elegáns, tartózkodó, mégis tekintélyt parancsoló és szakértelemről árulkodó egyszerű cím. Node mégis kit érdekel, hogy hogyan született a cím, amikor megtudhatja, hogy...

Őszinték leszünk: erről az előző éjszakáról semmi értelme nem volt írni, és erre bizonyíték, hogy hajnali három órakor ütöttük le ezeket a sorokat. Ez azt jelenti, hogy sajnos terveinkkel ellentétben épp elég józanok maradtunk ahhoz, hogy gépelési hbia (meglöktek) nélkül vigyük fel ezt a bejegyzést.

Dimitrisz From Budapest jelentette egyébként: hatvanéves fehér szvingelt a parton 50 Centre, és alacsonyan szálltak a pillangók. Óóóóóóóó falusi turizmus, nyehhehehe.

És ha már itt tartunk. Az egyetlen valamirevaló emberi gesztus eddig az volt, hogy a nizzai árnál olcsóbban vehettem itt cigit.

Szólj hozzá!

Címkék: 50 cent nights cannes 2009

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr1001198081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása