HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Golden Drum: kedden este három ügynökségért négy munkájáért szorítunk

2009.10.05. 17:13 zsombor

Egyből egy reményteli poszttal indíthatjuk a Kreatív/Szívlapát idei tudósításfolyamát a portorozsi Golden Drum reklámfesztiválról: az előzetes, mozaikonként összerakott híreknek megfelelően három magyar ügynökség négy munkája érintett az első, kedd esti díjátadón.

Ezen az interaktív, a média és a kampány kategóriák kerülnek sorra, és itt a mezőny nem csak a Berlintől jobbra elterülő, új Európának keresztelt térség előtt, hanem globálisan nyitva volt (van is egy két közel-keleti meg amerikai munka, de alapvetően itt is a régiós ügynökségek neveztek).

Kirowski a T-Mobile-nak készített Youzzik microsite-tal érdekelt az interaktív kategóriában (feltöltött képek alapján ajánl hangulatban passzoló csengőhangot), a Laboratory a Burger Kinges Ernővel a kampányok között, a budapesti Saatchi & Saatchi pedig a Head & Shouldersnek állított Erzsébet téri télifával és az evangélikus szeretetotthonoknak készített nagymama-örökbefogadós kampánnyal van versenyben. Hogy szereznek-e dobverőt is, kedd este 9-től derül ki, ott leszünk.

4 komment

Címkék: tudósítás golden drum

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr231429496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chimie · http://addict.blog.hu/tags/brief 2009.10.06. 15:45:15

Nem teljesen világos ez a korpafa téma nekem. Az angol leírásban szó sincs korpáról - bár a terméket ismerve jobb lenne, ha lenne :). Érti valaki, mi volt az üzenet?

Szabó Patrícia 2009.10.06. 16:41:14

@chimie:

én úgy emlékszem az volt az üzenet, hogy ez a sampon gátat vet a télen felerősödő hajhullásnak is, ezért rakták vissza a leveleket a fára. de lehet, hogy tévedek...
süti beállítások módosítása