HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Végre! Golden Drum: csütörtök esti partikörkép (+VIDEÓK, MAGYAR PARTI!)

2009.10.15. 14:03 lausekesther

Mindazoknak, akik epekedve várták: a kedvcsináló képek után végre elkészültek a portorozsi magyar party videói – mulató hazai reklámszakemberekkel, odatévedt pirani gimnazistákkal, elfogult és szakmaiatlanul jókedvű riporterekkel, szervező-interjúval, és külön anyaggal az ügynökségi zenekarok (Kis Kreatív Band/TBWA-DraftFCB-Mocca-Scholz&Friends, Gyula Egyedül Jön/Café, Richard Touch Me/DDB, Artistically Hamis/Carbon) produkcióiról!

Kétségtelen, a hatalmas felhajtás, beharangozás, lelkesítés és komoly szervezés nem volt hiábavaló: az idei magyar party klasszisokkal jobban sikerült, mint a 11-kor bezárt tavalyi. Visszavágtunk – még akkor is, ha a románok megfutamodtak a kihívás elől (persze, tudjuk, pénzhiány miatt maradt el, de akkor is). Igaz ugyan, hogy hajnal kettő fele már menekültek az emberek a táncolhatatlan, zakatoló elektronikus zene elől a macedón buliba, miután az ital már órákkal korábban elfogyott – de úgy tűnik, ez is a koncepció része volt. A szlovén rendőrség háromkor úgyis bezáratta a bulit, így legalább nem voltak értetlenkedő, balhézó részegek, akiket tömegével kellett volna kituszkolni. Ügyes.

A szép lassú elcsitulás előtt viszont bevettük Piran főterét, a magyar ügynökségi bandák zenebonája betöltötte a sós levegőt, lehidaltak a turisták. A nyitóbuli felesnyi boraival szemben itt a Tartini pincérei ötpercenként hozták körbe tálcán a decis rövideket (pálinkát, Unicum Nextet és persze a Fényt), a budapesti XO luxusbisztró tulajdonosa pedig maga jött le és állt be lacikonyhásnak a kajáspult mögé. A pörkölt krumplival és a debreceni kolbász mustárral és kenyérrel fejedelmi lakomának tűnt az előző napi horvát-szlovén és cseh-szlovák krízisparty csoffadt választékához képest (de a lengyel és a macedón partyban sem emlékszünk jelentős ehető dolgokra). A többiről beszéljenek a videók és a pontok!

Magyar parti
Plész: 4,5 (a főtér nagy király, a belső kicsit rideg, meg a tánctérre nem biztos, hogy kellenek oszlopok)
Hangulat: 4 (éjfélig 5, utána 3)
Mjúzik: 3,5 (a zenekarok 4-5, Superman nem)
Arcok: 5
Nők: 4
Pasik: 5
Enni-inni: 4 (kár, hogy úgy elfogyott)
Összpontszám: 30

Macedón parti
Plész: 5
Hangulat: 4 (éjfélig semmi, utána minden)
Mjúzik: 3 (volt)
Arcok: 5
Nők: 4
Pasik: 5
Enni-inni: 2 (az elején volt valamennyi sör)
Összpontszám: 28

Török parti:
N/A (a Portorozsban tartott török buli elhalt, mire átérhettünk volna)

Na, és nektek milyen volt?
 

11 komment

Címkék: tudósítás parti golden drum

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr181451893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jasztreb 2009.10.15. 14:11:57

szó bennszakad, hang fennakad

Csolo 2009.10.15. 14:19:22

köszönjük :) volt 600 adag kaja és rengeteg Zwack-ital, de a szakmai közönségen kívül egész Piran nálunk vacsorázott. Jövőre még keményebb lesz és UGYANITT!

szszabolcs 2009.10.15. 14:58:41

Az mennyire megerősített infó, hogy a helyes lányok pirani gimnazisták voltak? Csak hogy ne keresgessem őket feleslegesen a DDB/Carbon/TBWA/Café/HPS/ACG stb. irodák közelében... :)

Csolo 2009.10.15. 15:10:05

Az igazán helyes lányok fent voltak a szinpadon a GYEJ, RTM és AH formációkban. A kis fiatalkák valóban helybeliek.

Tomieee 2009.10.15. 15:37:09

Miért kell mindig mindent az elektronikus zenére fogni?!

lausekesther 2009.10.15. 15:52:52

@Tomieee: van jó elektronikus zene (sőt rengeteg, nagyon jó!) meg van rossz (ahogy minden más zenei műfajban). Ez kifejezett rossz elektronikus zene volt a végén, de annyira, hogy látszott, hogy szándékosan az.

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2009.10.15. 18:21:45

respect a házi zenekaroknak :D

a többi: nem tudom a tánckoreográfiák vagy a zene volt gázosabb :))

lehet csak megöregedtem?

alolkabolka 2009.10.16. 08:56:56

Csak annyi pontosítás, hogy a Kis Kreatív Band igazából egy vegyes formáció, a Kreatív magazin ösztönzésére jött létre a 2007-es Nagy Kreatív Napra (innen a név), eredetileg Scholz&Friends, FCB, Mocca és TBWA tagokból - aztán úgy maradtunk.

Szabó Patrícia 2009.10.16. 11:18:18

@lausekesther:

nekem bejön a Superman zenéje, de miből látszott, hogy direkt szar, hm? vagy hallatszott...addigra már elég szarul hallottam, ezért kérdezem. mert az elején, amikor még elég jól hallottam, kifejezetten tetszett.

lausekesther 2009.10.16. 14:32:17

@bulgakov: az elején állítólag tényleg jó volt, arról meg én maradtam le - azt hiszem, akkor még kinn beszélgettünk meg átnéztünk a macedón partyba. azt hogy a végén direkt volt szar, azt tényként nem merem kijelenteni, de feltételezem, mert többektől hallottam, és hiába akartunk nagyon, akármire is táncolni, képtelenség volt - nem volt ritmus, se dallam, amire.
süti beállítások módosítása