HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Ilyen volt 2009 a Kreatív szerint

2009.12.29. 11:41 batorfya

A szerkesztőségnek ebben az évben nem sok ideje volt érdemi munkát végezni, mert a napi rutin szerint másnaposan tébláboltak (este összefutottak ezzel-azzal) sajtótájékoztatókon, konferenciákon és fesztiválokon, ahol szokásuk szerint kizabálták a vendéglátókat a válság miatt fogyatkozó lazac és osztrigakészletükből. 2009-ben sokat voltunk orvosnál, a munkaidő jelentős részét eltumblereztük, és elhittük, hogy az indexes újságírónál már csak a kreatívosnak lehet jobb az élete. Néha azért mutatóujjainkat benyálaztuk, és feltettük a levegőbe, hogy megnézzük: merről is fúj a reklám- és médiapiaci passzátszél? Telefonálgattunk, kérdezősködtünk, verekedtünk és bennfentes információkért cserébe mindenféle alantas dolgokat műveltünk. Kitermeltünk kb. 2700 hírt, elemzést, tanulmányt, interjút, tényeket tártunk fel, botrányokat robbantottunk ki, és szenzációt hajhásztunk. Az olvasottság növelése érdekében volt gyomrunk a lemenni oda, ahová csak politikusok, érdekvédő szervezetek funkcionáriusai és emésztőbaktériumok képesek. 

2009 olyan volt, mint bármelyik másik év, csak másokat rúgtak ki álltak fel közös megegyezésremások vesztették el a legfontosabb ügyfeleiket és mások kaptak díjakat kiváló reklámjaikért. Egyetlen dolog nem változik évek óta és ezt jó tudni: a K&H masszívan hozza a tőle megszokott és már el is várt reklámszínvonalat.

Jó volt veletek 2009-ben. Szilveszterkor nem valószínű, hogy összefutunk bárhol is, mert mi 30-án és január 2-án megyünk inni, ahogy az új idők diktálják. 

Üdv,

a Kreatív és a Szívlapát csapata: sz-b, lausekesther, molnark, zsombor, csudaygé, romanb, szigetipeter, szszabolcs, ebence, batorfya.

Szólj hozzá!

Címkék: kreatív 2009

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr701630107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása