HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Javaslatok a Jobbiknak: Tisztítótűz-program és integrált kommunikáció

2010.03.19. 11:01 szivlapat

Király András lemondásával a Szívlapát és a Kreatív kommunikációs szakértője, Dr. Finkelstein Koppány szerint a Jobbik esélyt kapott megmutatni, hogy "fasza csávókból" áll. Kommunikációs példamutatást remélünk az új erőtől! Kattintás után a javasolt kampányelemek olvashatók a teljesség igénye nélkül:

Az eset apropóján induló kampány címe Tisztítótűz lehetne, és bemutatná az eltévelyedett bűnös bárány, a tékozló fiú, Király András megszabadítását bűneitől, hogy a keresztényi módon megbocsátó pártvezetés visszafogadhassa őt.

Célja elsősorban az volna, hogy közelebb hozza a Jobbikot a nem kívánatos, nem kellően keresztényi vagy/és magyar rítusok szerint élő polgárokhoz, bemutatva, hogy ha feladják addigi életmódjukat, még lehet esélyük, hogy tisztességes magyar emberré válhassanak.

A kampány keretében dokumentumfilm készülne, megörökítve a megtisztulási folyamatot. A film első kockáin Királyt látnánk, amint elmegy a Bazilikába, imádkozik, jó sokat imádkozik, összetett tenyérrel, alulról fényképezve, közben feje köré a szentlelket jelképező örökmécses vonna glóriát.

Ezután következne a gyónásjelenet, később pedig a vezeklés folyamatát mutatná be a film. Király a képeken megbánóan elégetné teljes marihuánakészletét néhány Milton Friedman-közgazdaságtankönyv társaságában.

Egy másik jelenetben kompenzálva a nyilvánosságra került ominózus fotókat, csinos hollókői menyecskékkel fényképeztetné magát, később tradicionális betyárpipából szívnának tiszta magyar dohányt Vona Gáborral.

Az utolsó jelenet címe Tékozló fiú lenne, melyben Király letérdelne Vona Gábor és Morvai Krisztina előtt, majd a két vezető felemelné őt és csókkal fogadnák vissza a szövetségbe.

Bár a kampány központi eleme a film lenne, a kommunikáció social közösségi médiás eszközökkel is folyna, továbbá gerilla- és eseménymarketinges megoldások is színesítenék a képet (flashmob az országos kereskedelmi csatornák székházánál, Egészséges Fejbőr-koncert a Kossuth-téren stb.), de nem maradna ki a mixből a hostesspromóció sem, melynek keretében fiatal gárdista lányok igyekeznének lebeszélni a vásárlókat a Tescóba való belépésről az áruházak parkolójában.

Maga a Tisztítótűz-kampány integrálható volna a párt új kommunikációs irányvonalába, melynek eredeti munkacíme Nemzeti Integrált Propaganda lett volna, azonban az integráció szó magyar emberek számára negatív kicsengése miatt ezt elvetve, a kommunikációs paradigmaváltás a jövőben 360 Fokos címen fut majd. 

Dr. Finkelstein Koppány
kommunikációs szakértő,
márkafejlesztő, CSR-specialista

23 komment

Címkék: kampány jobbik párt morvai krisztina vona gábor fokos választás 2010 király andrás

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr611851382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kzoltana 2010.03.19. 11:16:37

Itt az igazság:
Ma még nem tudhatjuk, hogy a Jobbikot a kontraproduktív balliberális propaganda mellett mennyire „nevelte fel” a gyurcsányista titkosszolgálati háttér; csupán a máig fajult helyzetet látjuk. A Fidesz alternatívája a fennálló káosznak – a Jobbik nem; a Fidesz demokrata – a Jobbik az alkotmányt is tagadja; a Fidesz országépítő hajlandóságait ismerhetjük – a Jobbik sötét ló.
www.nagyitas.hu/common/main.php?pgid=cikk&cikk_id=822&tema_id=39

Sátán meg a Jocó 2010.03.19. 13:30:52

@reservoir: az.

Azonnal lemondott. Olyan nagy baj ez?

macskabolcso 2010.03.19. 14:27:01

nem vicces.
ő legalább lemondott, magyarországon ez nem nagyon divat.
amúgy a fejbőr meg feloszlott (szünetel)

2010.03.19. 14:27:43

@kzoltana: maradjál már a fidesszel. Az elmúlt 8 évben ők is ott voltak ám a parlamentben és az önkormányzatokban. Aztán mit csináltak? Lófaszt. Fidesz=MSZP, csak más névvel és színekkel.

Roa 2010.03.19. 14:27:51

Izé, izé. Azt hittem, hogy "ez egy szakmai blog". Szóval kimoderálhatnád magad.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2010.03.19. 14:27:58

Lehet, hogy egyedül leszek ezzel, de én most nem értem, miről szól ez a poszt.

aaabbbccc 2010.03.19. 14:28:05

@kzoltana
nem épp Orbán tagadta az Alkotmányt (és régebben a parlamentarizmust ??)
a Jobbik mitől nem a jelenlegi káosz alternatívája ? akkor ugyanazt akarja, ami most van ?

Styxx 2010.03.19. 16:04:14

@reklámbuzi:
Melyik énje nem érti a posztot T. Bloggetársam? A reklám, avagy a buzi?:-)

Egy szatíra a poszt. Szerintem. Nem kell mindent komolyan venni, a buzisást is viccnek szántam, még ha annak kissé köcsög is:-)

kzoltana 2010.03.19. 16:04:31

@imperial: @aaabbbccc:
A Nagyítás című hetilap költő főszerkesztőjének cikkét idéztem, mert egyetértek vele.
Még erre a mondatára is felhívom a figyelmeteket egy másik cikkből:
"Míg megemlékezéseit tekintve az összes konkurens párt a Duna bal partján keresett helyet magának, a Fidesz a jobb partján."

www.nagyitas.hu/common/main.php?pgid=cikk&cikk_id=861&tema_id=29

kuki123 2010.03.19. 16:04:48

@kzoltana: jelenleg nincs alkotmány, de ez ne zavarjon meg a gondolatmenetedben
és ezt nem mint jobbikosként mondom:
74.125.77.132/search?q=cache:72aGHhutFJ4J:www.fidesz.hu/index.php/wwwjfszhu/eng/pics/media/nagy/swf/index.php%3FCikk%3D143172+nincs+alkotm%C3%A1ny+Fidesz&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-a

@Roa: @reklámbuzi: arról szól hogy a ballib megmondó emberek osztják az ígét függetlenül hogy igazuk van e vagy sincs

kuki123 2010.03.19. 16:10:26

www.stop.hu/articles/article.php?id=630632
egyébként most már én se bírom megállni elmosolyodás nélkül
az a Helóta geci nagyon üt XDmár látom ahogy a 300-ban a kutas jelenetnél maszkírozzák a fejét és mém lesz belőle

de azért a helyzet nem ilyen mókás

Durchzugabwicklungskommandant 2010.03.19. 17:06:31

Rohadt fárasztó, hogy a radikális jobb oldalt ért kritikára mindig mindenhol az a válasz, hogy ballib megmondóemberek észosztása.

Sehol nem láttam KONKRÉT adatokkal, tervekkel, programokkal alátámasztott érvelést. csak a szájtépés megy, meg hogy kommuniksták így, zsidk, meg cigányok úgy!

Hát ez télleg kurvára meg fogja oldani az ország problémáit!

Kalmár 2010.03.19. 18:42:07

@Sátán meg a Jocó: Ha nem mond le, szerinted mit csinál vele a gárda és a jólfejlett homofób rajongótábor?
Állati ciki, hogy a Jobbikba olyan elképesztő múltú emberek vannak akikről szinte semmit nem tudnak.
Az egyik majd 20 évet ül gyilkosságért és képviselőnek jelölik. Nem tudtak róla?????
Hogy választanak kulcsembereket, szerencsekerékkel?
Ez a majom meg egy buzi-drogos és ilyen beállítottsággal képviseli a világ előtt a Jobbikot.
Na szép.

Nekem ez a Jobbik egy szélhordta csapat. Milyen szakembergárda állhat készen, akik pont ráértek vagy közel laknak, szégyen??

pink75 2010.03.21. 01:13:19

az ország legnagyobb problémájáról olvashattuk a 17400. cikket

2010.03.21. 01:13:19

@Roa: Ez egy komoly, szakmai javaslat. Válságkommunikációs terv.

Jeriko One 2010.03.21. 01:13:19

@reklámbuzi: ez a Magyar Kreatívok kis humorgyöngyszeme melyet elénk vetettek

kuki123 2010.03.21. 01:13:19

@kzoltana: jeszus te vádolsz minket hogy idióták vagyunk

anyám ....jobb meg bal oldala a folyónak
csak emlékeztetlek hogy fidesz annó úgyszintén a BAL oldalon akartaa pesti hídfőnél.
Csakhogy az mszp már korábban bejelentette a pilvaxot. Így kényszeredetten kiment a várba. Sőt már többször a a BAL oldalon tartotta a Fidesz is.

DE tavaly ha jól emlékszem a Jobbiknak is volt a JOBB oldalán a folyónak a Batthyány téren egy rendezvénye

Sőt a kommunista munkáspárt is a várban volt :)

Szerintem kezeltesd magad
Mert én meg azt olvasom ki ezzel a gondolkodás móddal a dologból, hogy a várba azért megy valaki mert uralkodni akar.

Noda10 2010.03.21. 01:13:19

@Durchzugabwicklungskommandant: egyrészt amíg nem látsz programokat, addig persze hogy nem fogsz látni mást, csak szájtépést. mellesleg a jobbikos megoldásokat még sima origós olvasgatásból is ki lehet venni, nem kell ahhoz olvasni a teljes programot. Mindenki lehozta a börtönökkel, adóztatással stb kapcsolatos Jobbik terveket.

annyira nem izgat a téma, de ez most fájóan erőltetett lett kedves Szívlapát, tőletek jobbat vártam. Vagy ez az egész csak arról szólt, hogy az indexen egy jobbik karikírozó poszt tuti címlap, úgyhogy mi is lovagoljuk meg kicsit a hullámot? Bár kicsit késve ugye. na mind1,maradtam olvasó

Trejo 2010.03.21. 01:13:19

@Durchzugabwicklungskommandant: A nemzet szellemi szeméttelepén tengődőktől hogyan várhatnánk bármire is értelmes gondolatot?

k.o._laci 2010.03.21. 01:13:20

Ehehe, bár nem értek vele egyet, de jól megírt cikk. Ha már ironizálni kell, akkor sikerült példamutatót alkotni.

Bár engem jobban érdekelne miért motivál egy - elvi szinten - SZDSZ törzsszavazót a Jobbik tagság? Hát nem rettegni kell tőlük? Főleg a melegeknek és a füveseknek? Na meg mindenki másnak aki éppen unalmában nem talál jobb elfoglaltságot és nem akar kimaradni ebből a katartikus élményből. Mert az már régen rossz, ha végén kiderülne a delikvens "deviáns" viselkedése ellenére, esetleg azon felülkerekedve választotta a Jobbikot ahelyett hogy az őt befogadni és babusgatni akaró réteggel smúzoljon? Hát milyen példát mutat ez a mai fiatalságnak? Hol van a zsigeri gyűlölet nyoma a jobberek, konzervatív és keresztény értékek iránt, amely a drogozás és a férfi seggek iránti vonzalomból fakadó felsőbbrendűség érzésével párosul? Mert a sok bigott keresztény még nem jött rá mekkora flash egy 25 centis kolbival a szájában felkelni. Hülyék ezek:) Mindenféle irredenta, xenofób nemzeti érzelmek valamint az ország gazdasági, politikai jövője már fontosabbak mint a napi spangli a haverokkal? Remélem a baloldal adekvát megoldást talál az efféle kisiklások korrekciójára, ha nem akarja elveszíteni az utolsó törzsszavazó bázisát. Ugyanis a napi rettegésre való jogot nem szabad elcserélni, semmi áron. Hát hova vezetne ez ....

Butuska 2010.03.21. 01:13:20

télleg buzi?? óóóó... jujj, narkós?? óóóó..... ártatlanul gyilkosságért ült?? óóóó..... ingatlan panamás? óóóó.....

ekkora copást.....

na igen, nem jut eszembe hirtelen a többi téma, ami a csodálatos jobbik oldalhajtásról kiderült eddig, de szerintem ez is sok(kk) ahhoz képest, amit önnönmagukról eddig mertek állítani :(

ja igen, nekem ne sztároljanak jobbik témában vállalkozót, mert annak kívánom munkaadónak, aki ezt megteszi, és akkor az abban biztos lehet, hogy még a saját anyukáját is elátkozza, aki a világra szülte ilyen ferde gondolatokkal a fejében
süti beállítások módosítása