HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

A művirág beszólt a cukornak

2010.03.22. 16:25 szivlapat

Van az utcán egy reklám, ami a művirág-édesítőszer analógiát használja, és azt mondja, hogy jobb az eredeti, mint a mű. Erre ma érkezett egy morcos közlemény egy művirágos cégtől, amely óvatosabb fogalmazásra inti a Koronást.

ÍME AZ ÜGY:

 

 

Óvatosságra inti az Artvirág a Koronás Cukor cégvezetését
 
Az Artvirág szerint a Koronás Cukor óriásplakát kampányában megfogalmazott üzenet alkalmas a virágdekorációs piac befolyásolására.
 
Budapest, 2010. március 22. – Az Artvirág, az exkluzív lakberendezési, dekorációs és virágkötészeti kellék-nagykereskedés óvatosságra inti a Koronás Cukor cégvezetését, amikor üzenetét úgy fogalmazza meg, hogy az alkalmas legyen a cukoripari vállalat tevékenységétől eltérő piacok befolyásolására. A kellék-nagykereskedés a plakáton megfogalmazott kérdést eleve elhibázottnak tartja, mivel a válasz az adott céltól és igénytől függ.
 
„A lakberendezési, dekorációs és virágkötészeti piacon jelentős energiákat szentelünk a szereplők szemléletének formálására. Ösztönözzük a piac szereplőit mind az élő, mind a magas minőségű, az igazihoz megszólalásig hasonlító selyemvirág bátrabb, gazdagabb alkalmazására, amelyek nagyban hozzájárulnak a kívánt hangulat és stílus kialakításához. Tévhit, hogy a művirág kizárólag egyszerű, silány minőségű másolat lehet. Mint a legtöbb piacon, itt is megtalálhatók a legkülönbözőbb minőségű megoldások. Így elhibázott és káros az általánosító megközelítés” – ismertette a cég álláspontját az ügyben Keresztesiné Berényi Ágnes, az Artvirág Kft. ügyvezetője.

4 komment

Címkék: reklám sajtóközlemény cukor koronás

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr891859909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2010.03.24. 08:34:11

jaja, még decemberben láttam egy,sajnos már elkavart Metropol újság elején is.
Elég érdekes párhuzam...vagy inkább röhejes..

egygrafikus 2010.03.24. 13:11:26

viszont folytatható az ötlet: guminô, vibrátor...

CTamás · http://www.joegeszseget.hu/ 2010.04.06. 20:46:39

minden marhaságot meg lehet az emberrel etetni? műcukor pf...
süti beállítások módosítása