HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Játssz a Youtube-bal és a Guggenheim Múzeummal!

2010.06.15. 11:18 csudaygé

Videó versenyek korát éljük: mi magunk már második alkalommal szereztünk webvideós versenyt, és a dolog olyannyira népszerű, hogy úgy tűnik, hozzánk képest jelentéktelen oldalak is beállnak a sorba.

Pár hete a Vimeo jelentette be, hogy felhasználóinak tíz kategóriában megrendezi első videó fesztiválját. A zsűriben többek között David Lynch is szereplést vállalt, a díjátadó mellett pedig 2010 október 8-án és 9-én workshopokat és vetítéseket tartanak.

The Vimeo Festival + Awards -- Chris Crutchfield from Chris Crutchfield on Vimeo.

 A fődíj 25 ezer dollár, amit a nyertes következő művének elkészítésére fordíthatja. A versenyre való nevezésről részletek itt.

A Youtube sem várt sokat, ők tegnap jelentették be, keresik a világ legkreatívabb videóit, és ebben a világ egyik leghíresebb kortárs múzeumával, a New York-i Guggenheimmel bútoroztak össze. Jelentkezőket várnak a világ bármely pontjáról, részletek itt.

Jelentkezzetek ti is a versenyekre, és linkeljétek ide a post alatti kommentekbe filmjeiteket!
 

Szólj hozzá!

Címkék: youtube videó fesztivál vimeo

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr92083098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása