HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Transzvesztita ukrán kreatívigazgatók parádéja

2010.11.18. 10:24 szivlapat

„Bocsi, de nem vagyok az anyád. Szóval kétszer is gondold meg, mielőtt nevezel.” – így szól az Art Directors Club Ukraine Awards (ADC*UA) reklámverseny hirdetésének főszövege. A képeken a verseny zsűritagjai, ismert ukrán kreatívigazgatók láthatók.

A kampány mögötti ötlet az volt, hogy az anyukája szemében mindenki győztes, az anyáknak nem kell bizonyíték, de itt ennél elfogulatlanabb a zsűri, őket a munkáddal kell meggyőzni.

A képeken szereplő szakemberek: Kirill Chichkan (PROVID, kreatívigazgató), Claus-Steffen Braun (Leo Burnett Ukraine, kreatívigazgató), Vitaliy Kokoshko (Kinograf, kreatívigazgató), Oleg Lapshin (Saatchi&Saatchi Ukraine, kreatívigazgató), Yurko Gutsulyak (Design studio, kreatívigazgató).

A kampányt a Leo Burnett Ukraine készítette a második képen látható Claus-Steffen Braun vezetésével. (Kattintás után jön a többi kép.)

 

1 komment

Címkék: kampány reklám ukrajna transzvesztita reklámverseny adc kreatívigazgató

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr22456665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása