HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Megvette az Aldi a német Blikket?

2010.11.30. 17:03 lausekesther

Fura dolog történt ma a németek Blikkje, a Bild címlapján. Egy átlagos olvasónak valószínűleg fel sem tűnt, de azért kommunikációs szakembereknek mérföldkövet jelenthet, hogy a mai Blikk címlapon hozta azt a hírt, miszerint az Aldiban 18 százalékkal csökkent a pezsgő ára. Címmel, Berlin, mint a hír forrása megnevezésével és egy titokzatos "chm" monogrammal ellátva (a németből gyengébbek kedvéért jeleznénk, hogy ez nem a német hirdetés szó rövidítése). X vagy hirdetés felirat sehol. 

Nagyobb felbontású képért katt ide!

Nehéz elhinni, hogy az Aldi beküldött a Bild berlini szerkesztőségébe néhány láda pezsgőt, vagy csak felhívta a lapigazgatót, és meglebegtette, hogy jövőre milyen zsíros összegeket szeretnének Blikk-hirdetésekre elkölteni. De azt még nehezebb, hogy az Aldi pezsgőárainak csökkenése egy több mint 80 milliós ország legolvasottabb napilapjának főoldalán hír legyen. Vagy holnap jön a Penny Market a mikuláscsoki, a Lidl meg a mézeskalács akciójával? Legyünk jóindulatúak: valószínűleg csak figyelmetlenség volt, és az álmos éjszakai műszakban elfelejtették betördelni a kis x-et. De ezek után ne csodálkozzanak az újságírók, ha olyan közleményeket kapnak majd, hogy "23 százalékkal csökkenti a Trappista sajt árát a Tesco". Így jártak.

via off the record

3 komment

Címkék: aldi

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr502483928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szkeptikus_ · http://twitter.com/szkeptikus_ 2010.11.30. 17:54:29

Még ha oda is tették volna az x-et nem hiszem az átlag olvasónak lejött volna miért van ott az x.
Amúgy Louise sokkal érdekesebb.

oszintenmondom 2010.12.02. 10:10:17

Egyetértek, ha valamiért megnyitottuk a nagyképet, az Louise volt.

zsildi77 2010.12.02. 12:46:54

lassan már ilyesmiken nem is lehet csodálkozni:(
süti beállítások módosítása