HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Kikorizható unicumos üveg az Ábrakorin

2011.01.31. 15:25 szivlapat

Erősen megoszlik a Kreatív szerkesztőségében a vélemény a Laboratory Ideas fejéből kipattanó és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem médiaművész-hallgatói által megvalósított Ábrakoriról. A projekt nevéért (meg a sajtóanyagban szereplő "kikorizni" igéért) mindenki szerint egy nagy fekete pont jár, de az ötletről és a megvalósításról mást gondolunk.

"Tök bénák az ábrák, semmi vizuális durvulás nincs benne, fantáziátlan, erőtlen, unalmas és erőltetett" - ezek az egyik oldal érvei, a másiké meg annyi, hogy jó, jól kihasználja a helyszínt és a helyzetet, és simán lehet, hogy tényleg megmozgatja az embereket. A projekt lényegére nem is fecsérelnénk a szót, a szakmai érdeklődőknek itt a case study videó, akit pedig inkább az érdekel, hogy Dukai Regina hogyan viszonyul ehhez a csodás kezdeményezéshez, az nézze meg a Blikk TV videóját. Várjuk a véleményeket!

3 komment

Címkék: ábrakori

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr342628056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Non est volentis · http://nonest.blog.hu/ 2011.01.31. 18:18:10

Én kb egy hete kezdtem el korizni a Hungexpo-n, szerintem ez az ábrakori aranyos játék, mondjuk 3 után az ember megunja, de az ötlet és a kivitelezés szerintem jó... :)

Dr Milton 2011.01.31. 20:13:59

Jó ott a koripálya? Mekkora felületen lehet siklani? Mennyi a diákjegy?

ohlajos · http://olajhaz.hu 2011.01.31. 20:26:16

Nem rossz ötlet, de hosszútávon unalmas szerintem, plána ha ugyanazok az ábrák vannak.

@Dr Milton: 1800 négyzetméter, és ha jól tudom 750 Ft a diákjegy.
süti beállítások módosítása