HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Egyéjszakás kalandra bíztat a Gerlóczy

2011.02.04. 12:58 lausekesther

Nem nagyon emlékszem arra, hogy egy hazai étterem online videóval promózta volna valamelyik akcióját, de ha volt is ilyen, egész biztosan nem volt olyan jó, mint ez. A Gerlóczy Kávéházként ismert, elég drága, de jó kis belvárosi étterem Egyéjszakás Kaland címmel talált ki egy ötletes akciót, amiből például azt is megtudtam, hogy a Gerlóczy nem csak étterem, de ún. boutique hotelként is funkcionál.

A Facebookon terjesztett akció lényege, hogy februárban minden, a Gerlóczyban vacsorázó pár között este 9-kor kisorsolnak egy szobát aznapra, ahol egy éjszakát ingyen eltölthetnek, aki meg nem él vele, azokat taxival hazaviszik - hozzád vagy hozzá. Mindehhez stopptrükk-technikával egy helyes filmet készített "a három Péter, Mészáros, Erdélyi és Flanek"*. Ha jól tudom, a filmet a Gerlóczy (egyelőre) csak a Facebookon tette közzé, és arra buzdít, hogy ha megosztod, a megosztásról küldj egy linket a marketinges email-címükre. A megosztók között jegyeket sorsolnak ki a Katona József Színházba, a friss Mizantrópra.

*Disclaimer: a videó készítői időről időre közreműködnek a Kreatív címlapjainak készítésében, illetve kreatívos rendezvények kommunikációs anyagainak készítésében.

1 komment

Címkék: gerlóczy stopptrükk

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr622638437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Müszijő Csirke 2011.02.07. 10:37:08

Köszönjük az ingyen reklámot:)! Gyertek el, próbáljátok ki, nem fogjátok megbánni!
Üdv:
Front Desk :D
süti beállítások módosítása