HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Interaktív hentes a csajodnak/pasidnak!

2011.02.09. 15:46 szivlapat

István Kovács a Berlini Magyar Tv riportere interaktív hentessel kedveskedik a szerelmeseknek: Valentin nap alkalmából névre szóló üzenetet küldhetünk a csajunknak/pasinknak pajzán, romantikus, ígéred megváltozol, satöbbi stílusban (a megfelelő opciót a legörgethető ablakban választhatjuk ki). A felkonfot István Kovács, a szívhez szóló szöveget a hentes, a levezető dallamokat pedig Elvis, a Quimby vagy épp Zámbó Jimmy nyomja.

A szolgáltatás a különleges alkalomra való tekintettel, egy nagyon gusztusos dizájnt is kapott, ahol a szivecskék és rózsák megfelelő egyensúlyban feszülnek egymásra a famintás háttér előtt. A szövegdoboz letisztult, a fejléc picit harsányabb, de nem túl tolakodó. Nesze neked Valentin-nap!


szólj hozzá: Üzen a bárdos hentes

4 komment

Címkék: videó hentes kovács istván valentin nap

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr712649352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szabó Patrícia 2011.02.10. 09:56:04

Vicces, de ez most még Aldi-projekt? Vagy ez teljesen független attól? Origo és Berlini Magyar TV, azt látom, csak a hentest nem tudom hova tenni az eddigi Aldi filmek fényében, kicsit meg vagyok zavarodva, igaz, ez nem ma kezdődött...

Istvan kovacs 2011.02.10. 11:45:18

Szia Patricia! Ez nem van az ALDI reklám.Ez van független attól. Ez Origo és Berlini Magyar TV közös ajándék projekt az Valentin-napra, ahogy volt az már karácsonyban is.
A Hentes van benne mint hentes ez ne hagyd össze zavarjon

karácsonyi volt: www.origo.hu/videouzenetek/karacsony/index.html

Szabó Patrícia 2011.02.10. 15:23:34

@Istvan kovacs:
Ok, akkor remélem, kapok én is valakitől henteses vallomást...:)

chimie · http://addict.blog.hu/tags/brief 2011.02.14. 18:49:28

A háttérben a Vastagkolbász bug vagy feature?
süti beállítások módosítása