HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Élő adásban kapott stroke-ot a riporternő [VIDEÓ]

2011.02.16. 12:47 szivlapat

Már háromszor körbejárta a világot a hír, hogy a CBS2 riportere, Serene Branson a Grammy-díjátadó közvetítése alatt élőben kapott stroke-ot, úgyhogy ideje megemlékeznünk róla, íme a felvétel: 

A csatorna később nem erősítette meg, hogy valóban stroke-ról volt szó, ők közelebbről meg nem határozott "egészségügyi problémára" hivatkoztak. Serene Bransont a helyszínen lévő mentősök megvizsgálták, majd egy kollégája hazavitte.

Nancy Snyderman, az NBC egészségügyi szerkesztője, aki maga is orvos, azonban ma azt nyilatkozta a Today című műsorban, hogy megdöbbent, mikor meghallotta, hogy Bransont nem szállították azonnal kórházba, hiszen a felvételen egyértelműen látszik, hogy valamiféle idegrendszeri eseményről van szó. Ő egész éjszaka bent tartotta volna, óránkénti vizsgálatokkal. Dr. Daniel Labovitz neurológus pedig azt mondta a New York Timesnak: majdnem biztos benne, hogy stroke, esetleg tranziens iszkémiás attak (átmeneti agyi keringészavar, TIA) látható a videón.

A két Emmy-díjra is jelölt riporternő a CBS közlése szerint "már sokkal jobban van".

via

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr622665199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hekla 2011.02.17. 20:01:57

Szerintem ittas is lehetett. Kezdeti elharapott freudi elszólása erre utalhatott: "I am very, very heavy drin..." Azaz: nagyivó vagyok. Talán ezért nem szállították kórházba...

PS: természetesen nem 100 %-osan kizárt az agyi történés, sőt a kettő kombinációja sem. De hogy ennek gyanúja esetén az USÁ-ban ne tartsák legalább éjszakára megfigyelés alatt, hát ez - úgyszólván kételyeket ébreszt. Nos, neurológus kollégák? Kinek van esetleg véleménye?

misika 2011.02.19. 14:20:37

FAKE! Írta a csaj twitteren, hogy semmi baj és nincs kórházban.

.:sz-b:. 2011.02.21. 11:08:00

@misika: lehet, hogy azért nem volt kórházban, mert nem vitték kórházba, mit gondolsz?

Hekla 2011.02.21. 15:30:08

@.:sz-b:.: én ideggyógyász vagyok, és ilyen szemszögből nézem. Tapasztalatom szerint sokkal kisebb dolgokért is kórházba visznek - az USÁ-ban pláne -, kivéve, ha az említett ittasság alapján egyértelmű, hogy más gond nincs.
süti beállítások módosítása