HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Óriás vastagbél támadta meg Pestet

2011.05.19. 15:46 lausekesther

Nem mondanám, hogy túl gusztusos akcióval igyekszik magára felhívni a figyelmet a Meggyógyulhatsz Egyesület, ami most az egyszázalékos kampányok dömpingjéből és hatalmas reklámzajából egy köztéri installációval igyekszik kitűnni. A vastag- és végbélrákos betegek élhetőbb életéért küzdő szervezet ugyanis nem mást, mint egy óriás vastagbelet állított fel a Duna Pláza oldalában valamikor, az elmúlt napokban. Mint az egyesület közleménye írja, és a fotón is látszik, "a látogatók a virtuális bélszakasz bejárása során belülről is felfedezhetik e kevésbé ismert szervünket, és nyomon követhetik a vastagbélrák kialakulásának folyamatát is". És a piros jelmezes hölgyike vajon ki? Ő a polip? Vagy a vér? Hát nem is tudom.

UPDATE: Azóta láttuk, az Index alaposan utána is járt és mélyen bele is nézett a végbél rejtelmeibe, és kiderítette, az akció mögött a Teva Gyógyszergyár áll.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr32916922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása