HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Megdöbbentő! Sajtóközleményt adott ki a Csibor zenekar!

2011.05.25. 11:05 .:sz-b:.

A Csibor beatzenekar hétszámos lemezt jelentet meg, mégpedig úgy, hogy az EP-jük mindegyik dala egy-egy témában hozzá passzoló blogon debütál. Már túl vannak a sajátjukon, a Szakítóson, a Munkahelyi Terrorona Mandinerena Csajok és Pasikon; előttük áll még az Urbanista meg az LD Kritika, ahonnan az egész anyagot egyben lehet majd letölteni. Hozzánk a Sajtóközlemény című dal került (amolyan szerelmi vallomás sajtónyelven), és a Szívlapát kedvéért egy valódi sajtóközleményt is írtak hozzá:

Tisztelt Szerkesztő!

Ezúton tájékoztatom, hogy a Csibor együttes, felismerve a piaci igényekben rejlő lehetőségek kiaknázását, sajtóközleményt ad ki a „kedves kollégák” részére. A sajtóközlemény a méltán népszerű 950 kilobájtos JPG-fejléces dokumentum-, valamint a díszdobozos, limitált példányszámú, igen praktikus PDF-változat mellett mp3-ban is letölthető.

"Régi álmunk vált valóra a Sajtóközlemény kiadásával – szögezte le a sajtó kérdésére Zubreczki Úr, a Zenekar frontemberüzletág-vezetője. – Büszkék vagyunk, hogy szegmensünkben az első sajtóközleménnyel mi is letettük a névjegyünket a zeneipar asztalára" – tette hozzá a tréfás hasonlatot.

A Csibor együttes tavaly nyári megalakulása óta Magyarország legnépszerűbb zenekara*, és piacvezető pozícióját megőrizve, a válság ellenére is kötelességének érezte a probléma felvállalását.

Igazodva a XXI. század kihívásaihoz a sajtóközlemény kiadásáról külön blogot is indít a legnépszerűbb blogszolgáltatónál, oldalt a legnépszerűbb közösségi szájton, valamint messze megelőzve korát „csiripelni” (twitelni) fog a legnépszerűbb twitteren.

"Ez csak a kezdet, a közeljövőben újabb sajtóközlemény kiadását tervezzük" – lebbentette fel a fátylat a jövőről a Zenekar szakembere.

A sajtóközlemény ünnepélyes kiadása a Dürer Kertben lesz május 27-én a SKAtch és a Bohemian Betyars társaságában.

Megtisztelő megjelenésére feltétlenül számítunk!

További kérdésekkel állunk a sajtó munkatársainak szíves rendelkezésére!

Csibor zenekar

www.csibor.blog.hu

*Nem reprezentatív, a válaszadók véleményét súlyozva figyelembe vevő és/vagy mellőző felmérés alapján, esetleg.

1 komment

Címkék: zene sajtóközlemény

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr92930992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása