HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Izzadó altájakat nyalogatva

2011.09.26. 09:40 szivlapat

Mosoda mikroblogger oldalán találtuk meg ezt a vicces hírt, miszerint a Ben&Jerry's jégkrémvállalat a Saturday Night Live által inspirálva (a szóban forgó részlet itt látható) megcsinálta a Schweddy Balls jégkrémet, ami szabatosan lefordítva is "izzadt herék"-et jelent.

A One Million Moms nevű szervezet, amely a konzervatív beállítottságú American Family Association csoporttal hozható összefüggésbe, rögtön felháborodva vette tudomásul a tényt, és bojkottot hirdetett a fagyis cég ellen. A Ben&Jerry's szóvivője szerint a névadás senkit sem sért, egyszerűen csak a fogyasztóiknak szeretnének kedveskedni, akik már ismerik a cég néha szokatlan lépéseit.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr413249288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szergej55 2011.09.26. 17:59:23

Ez az Association asszem rengeteg idővel rendelkezik, ha ennyi energiájuk van ilyenekre. De hát, az álszentség is emberi vonás...

Reggie 2011.09.26. 18:21:18

@Szergej55: South Park jol kitargyalta ezt mar.
süti beállítások módosítása