HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Naponta 2X1 szem Piroska

2011.10.27. 17:53 hatalan

Az influenzajárványok előtt nem árt beszerezni néhány doboz gyógyszert, egy Piroskásat, egy Csipkerózsikásat, meg egy Három kismalacosat is. Legalábbis a Viva e Deixe Viver nonprofit szervezete szerint, akik azt állítják, hogy takonyban tocsogó gyermekeinknek nem gyógyszer kell, hanem egy jó kis esti mese.

Adománygyűjtés és meseolvasás céljából létrehoztak egy trükkös gyógyszert, ami 10 darab kapszulát tartalmaz, a csomagoláson lévő mese részleteivel. Szerintem bomba ötlet, ráadásul ha megfelelően mixeljük őket, hatása felérhet akár az alkoholos köptető és a Cataflam kombinációjával is.

(zárójelben) Egyébként megemlíteném, hogy a Médiaunió idei témája szintén a mese-gyerek vonalon mozgott, és a Carnation készített hozzá helyes királylányos - királyfis szpotokat.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr973334448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ethan blow 2011.11.02. 11:23:58

Nem rossz, de ez most azt jelenti, hogy a Carnation inne vette az ötletet? Vagy mire utal az utoló bekezdés?
süti beállítások módosítása