HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Meglógtak a Hondával

2012.02.01. 14:37 szivlapat

A Honda CR-V terepjáró legújabb, a közelgő Super Bowl alatt futó tévészpotjával a Meglógtam a Ferrarival című vígjátékklasszikust idézi. A reklámban Matthew Broderick önmagát játssza (azaz nem Ferris Buellert), amint beteget jelentve meló helyett az eredeti film emblematikus jeleneteit játssza újra.

A szpotból korábban csak egy néhány másodperces részletet szivárogtattak ki a Youtube-on, amelynek  hatására egyes rajongók az eredeti film folytatását vizionálták.

A film végén feltűnő dátum, a Super Bowl időpontja azért sejtette, hogy sokkal inkább egy reklámkampányról lehet szó. A vélekedés néhány napja igazolódott be, amikor is felkerült a videószájtra a reklám két és félperces verziója.

A filmmel a Honda nagy rizikót vállalt, és nem biztos, hogy helyes döntést hozott, ugyanis a videomegosztó oldalak a rajongók elégedetlenkedő kommentjeitől zajosak. A film rajongói közül sokakban visszatetszést kelt, hogy a filmben megjelenő Ferrari életérzést egy csúnyácska és tömzsi Honda terepjáróra próbálták ráerőltetni.

A szpotot a film legismertebb zenéje, a Yellow zenekar Oh Yeah című száma kíséri, rendezője pedig a Másnaposok és a Sulihuligánok alkotója, Todd Phillips.

A Super Bowl-on bemutatják az autógyár másik típusának, az Acurának a filmjét is.

Szerényi Tamás

Szólj hozzá!

Címkék: ferrari honda super bowl matthew broderick meglógtam a ferrarival

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr234043965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása