HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Hangulatjelentés Portorozsból 2 - northern soul és posztjugoszláv trance

2008.10.07. 12:23 batorfya

Portorozsi tartózkodásunk harmadik napján itt az ideje, hogy beszámoljunk az általunk szándékosan hallgatott, illetve a véletlenszerűen belénkbótló zenékről is.

Kissé félrevezető volt, amit az első hangulatjelentésben írtunk, mert természetesen nemcsak Celine Diont és Lagzicke Lajci-t hallgattunk, hanem jóságokat is. Például New Order-t, tőlük spec az egyik legrosszabb albumukat, a Get Ready-t. Aztán azt sem tudom felfogni, hogy miért jó az Incubus, amikor helyette hallgathatnánk technót is, vagy éppenséggel még többször Patrick Forge-t (ex Da Lata), aki mondjuk úgy, a Gilles Patterson válla mögül néha-néha kikandikáló árnyék. Bekerült még a cédéjátszóba Matthew Herbert Seconhand Sounds remixválogatása, majd onnan nagyon gyorsan ki is, miközben én nem tehettem ellene semmit. 

 

 

 

 

 

 

 

Tegnap este Piran főterén azonban belefutottunk valami nagyon valószínűtlenbe: Miha Kralj-ba. Ő már a '80-as évek elején is spacediscóban utazott jugoszláv Giorgio Moroderként, de amit tegnap művelt élőben, az valahol Jean Michel Jarre és a korai Way Out West és Hybrid volt nyakonvágva acides felhangokkal és éteri transzszőnyegekkel. Mára bajusz eltűnt, hidrogénezett haj, trendi szemüveg, hosszú bőrkabát, 50 év. Alább a big punisher videó:

 

4 komment

Címkék: zene hangulatjelentés golden drum

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr82700987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vajon 2008.10.07. 18:10:33

"Például New Order-t, tőlük spec az egyik legrosszabb albumukat, a Get Ready-t. "

meg vagy te bolondulva...

zsombor 2008.10.07. 23:38:30

élénk szakmai vita folyik köztünk erről a lemezről, szerintem az egyetlen hallgatható new order album, nyilván. megosztottak vagyunk.

batorfya 2008.10.09. 03:08:12

Együttesen az egész Substance album. Soha nem tudták überelni.
süti beállítások módosítása