HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Golden Drum: partikörkép 2 (+VIDEÓ!)

2008.10.10. 12:56 batorfya

A szerdai szégyenpartik után végre elmondhattuk, hogy esélyesként indulunk valamiben. A koraőszi langyos szél hátára kapaszkodó hangok a román DJ Dominique fergetegpartijának émelyítően fos zenei felhozataláról tudósított. Dörzsöltük a tenyerünket. Aztán találkoztunk a bitangjó macedón mulatsággal. Meg a magyarral is. Vagyis annak hűlt helyével. Beszámoló, képek tovább.

Román-parti: ha egy szóval kéne megragadni a román partit, azt írnánk, hogy ordenáré. Ennyivel azonban nem lehet elintézni. Tudjuk, hogy van az az alkoholszint, ami után már tökmindegy, meg a hazai talajtól távol vagyunk, nincsenek kamerák (de vannak), nincsen itt az otthoni szaksajtó (de itt van), és miközben a nyakunk köré hanyag eleganciával tekert sál mögül odahaza a vizuális kultúra silányságáról mondunk dörgedelmeket, itt szégyenletesen lerészegedve, halántékunkon kidagadt erekkel üvöltjük, hogy dragostea din tei. Kemény dolgok ezek. Ettől függetlenül a hangulat vetekedett Suri Imi és Kovács "Nagyember" László Juventus partijaival, és ezt most pozitívumként írjuk, mert a magyar buli fényében (lásd videó) irígylésre méltó volt. Nekünk viszont tíz perc után léphetnékünk támadt.

Plész: 4

Hangulat: 4

Mjúzik: 1,5

Arcok: 2,5

Nők: 3

Pasik: 2

Enni-inni: 3

Összpontszám: 20

 

Macedón-parti: nem sok fogalmunk volt eddig a macedón partiéletről, és már ez az állítás is enyhe túlzás részünkről. Mindenesetre ők valamit nagyon eltaláltak a tegnapi estén. Amikor először becsekkoltunk, éppen egy fúvósbanda zenélt rá a legfinomabb acid-jazz, soulhouse alapokra, és aki szereti mondjuk Masters At Work-öt, az egyrészt jóarc, másrészt meg tudja, miről beszélünk. És az emberek nagyon élvezték. Ezzel meg is cáfolható az a mélyenmagyar alternatív állítás (és ebből tegnap volt raklapnyi), hogy a jó zenére nincsen igény. Hiszen van. És mindezt a két nap legjobb nőállományával, az önkívületben táncoló Serge Fenenkóval, a végén jóértelembenvett dance klasszikusokkal.

Plész: 4

Hangulat: 5

Mjúzik: 4

Arcok: 4

Nők: 4

Pasik: 3,5

Enni-inni: 2

Összpontszám: 26,5

Magyar parti: nem gondoljuk, hogy túl sok szót érdemelnének a tegnap történtek, erről a videóban amúgy is beszélnek majd az érintettek. A tény: Gosztonyi Csaba 11kor úgy döntött, hogy a kevés emberre való tekintettel lefújja a magyar partit, és "beszélgetős silentdiscót" csinál. Kár.

8 komment

Címkék: golden drum portoroz partik

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr57706698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem Penny hajója 2008.10.10. 20:59:16

Volt már olyan dolog valaha is, ami Gosztonyi Csaba kezébe került és nem vált rövid időn belül szarrá?

Avraham NetJézus (törölt) · http://tinyurl.com/a-zsido-valosag 2008.10.10. 22:44:42

Acid-jazz, soulhouse
Ilyet csak akkor mondj
Ha ezek neked nem csak szavak.

L.A. · http://blog.fuggoagy.hu 2008.10.11. 06:58:39

volt azért régebben 1-2 jó magyar buli.
sőt, talán három is, amin én is ott lehettem, akkor messze a legjobbak voltunk.

bigLebo 2008.10.12. 13:29:54

Nem Penny hajója: sajnos tényleg nem nagyon volt ilyen, ezek alól Te sem vagy kivétel...

ethan blow 2008.10.13. 10:16:50

a tavalyi sem volt túl nagy eresztés, de a két évvel ezelőtti partin letérdeltettük az ismert univerzum nagyobb részét, erre határozottan emlékszem.
ha 11-kor nincs ember a bulin, ötven méterrel arrább meg tele van egy hely, akkor nem letolni kell a zenét, hanem felkúrni rendesen, és hívni két-három messzeföldön híres magyar csajt akik előadnak egy kis leszbi-showt a bejáratnál, aztán magunkra hívni a rendőrüket, és amint elmentek szétrobbantanai azt a kurva kikötőt, öregem, nem pedig megsértődve behúzni az ajtót és puffogni. a Macedón meg a Román partin reggel ötig tomboltak ezren, ugyanabban az utcában kábé. Azt akkor hogyan? A buli SOHA nem azok miatt szar, akik nem mennek oda, hanem azok miatt, akik nem tudják berángatni az embereket. Két éve ugyanez a hely felrobbant a hangulattól a magyar partin.

jasztreb 2008.10.13. 11:30:07

pedig bulgakov, ugyanazok csinálták, akik eddig mindig. de lehet, h meg kéne már próbálni valamelyik okosnak.

ethan blow 2008.10.13. 11:49:02

nem, két éve nem ők csinálták, (illetve szervezték össze), tavaly igen, de tavalyelőtt más szervezte. nem is láttam most a tavalyelőtti arcokat. ha gondoljátok, jövőre megcsináljuk, no para.

jasztreb 2008.10.13. 12:26:46

bulgakov, hidd el, hogy ugyanazok voltak. és ott voltak. csak akkor volt normális segítségünk, idén nem tolongott senki.
süti beállítások módosítása