HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Obama a blogok / fiatalok / közösségi szájtok / mobilmarketing / tökömtudja miatt nyert – oké, de most kuss legyen

2008.11.06. 12:06 zsombor

Remek, szerkesztőségi álláspontnak is beillő cikket közölt online kiadásában az Advertising Age arról, hogyan próbálja az utolsó felfújható marketingszakértő is meglovagolni az Obama-győzelmet – mindezen az az amerikai reklámszaklap élcelődik, amely néhány éve még konfliktuskerülő iparági közlöny üzemmódban működött, mostanra viszont a jelek szerint egyértelműen megérkeztek a ló túlsó oldalára.

Idefordítjuk:

Oké, értettük: Obama miattatok nyert

Akkor mostantól ne küldjetek több sajtóközleményt

Egy rakás cég, tanácsadó és állítólagos marketing-guru árasztotta el az Advertising Age szerkesztőségét olyan sajtóközleményekkel, amelyekben mind azt magyarázzák, milyen fontos szerepük volt Barack Obama győzelmében – az önmagasztaló szemét mennyisége miatt lehetetlen volna minden feladót megneveznünk és nyilvánosan gúnyolódnunk az összes cégen.

De oké, értjük.

Barack Obama elsősorban az smsek/mobilmarketing/közösségi szájtok/fiatal szavazók/web/blogok/mikroblogok/nanoblogok/számítógépjátékban elhelyezett hirdetések/outdoor reklámok/kukoricamező- és pajta-menti hirdetések/podcasting/légycasting miatt nyert, és ti mind pontosan azok a szakértők vagytok, akikkel azonnal beszélnünk kell és/vagy vásárolnunk kell tőletek valamilyen kommunikációs szolgáltatást és/vagy írnunk kell rólatok.

Igazából ha nem rajtatok múlt volna, John McCaint választották volna meg.

(Ken Wheaton)

2 komment

Címkék: off ész

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr94753668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jasztreb 2008.11.07. 11:52:32

aszittem már, hogy csak én unom ezt a gagyi hype-ot. megnyugodtam.
süti beállítások módosítása