HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Hány induló lesz, és ki fog nyerni?

2009.04.09. 11:58 szivlapat

Lehet tippelni, hogy hány induló lesz a Baranya Megyei Önkormányzat által kiírt pr-tenderen, és ki fogja nyerni, aminek kiírása és indulási feltétele:

A hirdetmény szerint a tendergyőztesnek június 1-jétől jövő év március 31-ig havonta két alkalommal kell megjelentetni háttér-riportokat, tudósításokat, híreket átlagosan egy A/3-as oldalon fekete-fehérben. A cikkeken túl az önkormányzat felhívásainak, hirdetéseinek közzététele is a megbízás része.

A tenderen indulóknak rendelkezni kell az elmúlt két évből havonta két alkalommal, napi legalább 30 ezer példányszámban Baranya megyében megjelenő, A/3 formátumú, legalább fekete fehér nyomású, A/3 oldal terjedelmű, a közbeszerzés tárgyával azonos referenciával, valamint egy fő legalább ötéves szakmai gyakorlattal bíró főszerkesztővel.

 

 

További info: Kreatív.hu

2 komment

Címkék: baranya tender

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr581055575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

artist86 2009.04.09. 23:46:19

ez naggyon jóóóó! :) Kezdjük összeszámolni a lehetséges jelölteket!
süti beállítások módosítása