HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Segíts egész Portorozst betolni a magyar buliba!

2009.09.10. 15:25 zsombor

A Facebookon és itt is csurrant dics és kritika vegyesen a portorozsi Golden Drumon tartandó nemzeti jelentőségű magyar partit beharangozó plakáttervre (ld jobbra), amire a szervezők is reagáltak: aki bírja kézzel, jövő hét végéig rajzoljon jobb szórólapot, amivel aztán be lehet teríteni a szlovén tengerpartot!

Nem, ez nem a kritikusok száját befogó "ha nagy a szád, csinálj jobbat", ez az, hogy kézenfogva nyomjuk le ezt a partit, és rakjuk mindenből a lehető legjobbat mindenhova, úgyhogy ha szerinted van még hova emelni a lécet, akkor dugd bele a kezedet az InDesignba és hajrá. A végén meg szavazunk.

"Nem írnék briefet, talán vissza lehet következtetni a lila plakátból" - írta Gosztonyi Csaba szervező, de mi azért az alábbi három és fél ponttal szívesen segítünk a partvonalról:

1. Külföldi emberek is értsék, sőt
2. Esetleg magyarázza el, mi az a fény és mit tesz az emberrel
3. Nézzen ki veszett jól
+1. Különösen tetsszen a vékony és vagány csajoknak, és kifejezetten taszítsa a szőrös, mogorva embereket

Itt van pár tavalyi plakát, csak hogy mik ellen megyünk, persze ér messze átugrani. Beharangozó és háttér itt, logók és további infók itt (csaba PONT gosztonyi KUKAC carbongroup PONT hu), ha meg valaki valamiért csak névtelenül, álarcban segítene és nem akar emailezni, kommenteljen, segítünk.

Akinek van rátermett ismerőse, küldje át neki ezt a linket, aki meg sajátkezűleg tudna jobbat, de direkt nem akar, annak azt üzenjük, amit Dzsudzsák Balázs a nagyszájúaknak a svéd meccs után:

8 komment

Címkék: golden drum

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr161373142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chimie · http://addict.blog.hu/tags/brief 2009.09.10. 18:21:59

1. éljen!
2. határidő?
3. a "logók és további infók itt" link nálam nem müxik

Csolo 2009.09.10. 18:33:04

lásd az előző cikk 8. kommentje, abban minden benne van, menőbbek nem álnéven indulnak, lehet cégesen is, sőt.

szigetipeter · http://szivlapat.blog.hu 2009.09.10. 19:19:33

@chimie:
idézem csabát az előző posztból, az egyszerűség kedvéért:
"most azonban nem írnék briefet, talán vissza lehet következtetni a lila plakátból (bár ebben a mostaniban vannak bennfentes finomságok, de ez mindegy is), ha veszitek a fáradságot, hogy szept 11. péntekig bejelentkeztek a kötelező logókért, majd szept. 18-ig nyomtok terveket a csaba.gosztonyi@carbongroup.hu-ra A5-ös egy oldalas szórólapra, akkor megkérem a Szívlapátot, hogy szavaztassa meg pár nap alatt a látogatókkal (ha benne vannak), majd a győztes anyagot legyártatom 500 példányban és osztogatni fogjuk Szlovéniában."

zsombor 2009.09.11. 00:47:51

@chimie: a 2. és a 3. is ld a szigetipeter által bemásolt kommentben, nekem megy a mailto-link a 3.-nál, de azért kiírtam fonetikusan is azoknak, akiknek valamiért beakadna

libudibu 2009.09.13. 21:47:09

Óó.. szóval ha ma találtam erre rá (13.-a van), már nem érdemes próbálkozni? Vagy van egyéb útja a logók megszerzésének?

Csolo 2009.09.14. 14:07:54

@libudibu - egy mailt megpróbálhatsz még a hármunk által külön-külön is megadott címre, de ma bezár a bazár, Határidő Múzsa szabadságra megy, mi pedig várjuk a további hideget-meleget, mint mindig (ha isztok velünk lent, akkor pedig egészségünkre).

chimie · http://addict.blog.hu/tags/brief 2009.09.15. 11:57:08

mindent értek, köszi. remélem bírok szerezni némi designert a cégtől, ahol dolgozom.
süti beállítások módosítása