HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Utazz olcsón/jó társaságban/kalandosan Portorozsba!

2009.09.29. 16:46 szivlapat

Achtung, közszolgálat! Alacsonyítsd a szórakozási és továbbképződési költségeket a válságban a Kreatívval és a Magyar Reklámszakmával!

Ha mész Portorozsba és még van helyed és akarsz vinni válogatott magyar reklámos csajokat és/vagy pasikat, vagy mennél Portorozsba, de ketten nem akarjátok összedobni a benzinpénzt, vagy a benzinpénz smafu, de egyikőtök sem tud végig józan maradni egy hétórás úton, szervezzetek útitársat!

Ha kocsival mész és még van helyed, írd meg a telekocsi KUKAC kreativ.hu-ra vagy itt kommentbe, hány helyed van még és mikor mész, mikor jössz!

Ha betársulnál valahova és bedobnál a benzinpénzbe, írd meg a telekocsi KUKAC kreativ.hu-ra vagy itt kommentbe -tól/-ig határokkal, mikor mennél, mikor jönnél!

Portorozs magyar parti részletek itt
Portorozs magyar parti nem-fesztivállátogatóknak kötelező előjelentkezés itt
Eddigi magyar Golden Drum shortlistesek itt

1 komment

Címkék: golden drum

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr291415965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szigetipeter · http://szivlapat.blog.hu 2009.10.01. 12:17:14

Kreativos autó szabad helyekkel például szerdán és csütörtökön is indul le, mindkettő szombaton jön vissza, igaz, az egyik csak Pécsig. aki újságíró-társaságra vágyik, szóljon.
süti beállítások módosítása