HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Golden Drum: Személyre szabott welcome-csomag

2009.10.07. 09:36 lausekesther

A flott és gyors becsekkolás után a reklámfesztiválra, hagyományainkhoz híven alaposan átvizsgáltuk a portorozsi welcome-csomagot.

A rémegyszerű vászon hátiszatyron és a tartalmán is látszik a költségkímélés, a kellő súlyt a vaskos fesztiválkatalógus mellett nagyjából szórólapok, prospektusok adják, néhány party-flyer, egy jegestea, meg valami, amiről nem tudtuk eldönteni, micsoda (középen a papírtányéron). De le a kalappal a személyre szabott pólóméret előtt. Az egyformának tűnő táskában ugyanis mindegyikünknek éppen akkora póló lapult, amekkorák vagyunk. Pedig az előzetes regisztrációnál nem kellett méretet megadni, úgyhogy valószínűleg az előre csoportosított zsákocskákból a check-in pult mögött ülő lányok úgy kaptak fel egyet-egyet, hogy szemmel gyors méretet vettek. Ügyes.

Megkaptuk a hétre járó meghívókat is: gálák, partyk, fogadások, díjátadók. Minden napra egy mese - vagy több. Csak a pénteki csúcs-díjátadóra és a zárógálára szólókat hiányoljuk.



 

2 komment

Címkék: golden drum

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr241433462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csolo 2009.10.07. 11:48:45

magyar kiadvány nem volt benne?

lausekesther 2009.10.07. 13:21:12

@Csolo: Ó, dehogynem, ott van a papírtányér és a jegestea között a magyar filmprodukciós cégek bemutatkozó kiadványa: Hungarian Spirit at Golden Drum. A felsorolás nem volt teljeskörű, elnézést.
süti beállítások módosítása