HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Körúti karácsony vs. Nika György

2009.12.02. 11:57 szivlapat

 
Ügyes dolog, amikor a civil/vállalkozó/kisember valamit tesz, hogy neki és a hasonló vállalkozóknak jobb legyen. A "Karácsonyi kedvezmények a budapesti Nagykörúton" című kiadvány készítői például csatornát építettek a sokezer körúton (és persze máshol) közlekedő embermassza és a körúti boltosok között.

Sok negyedoldalas hirdetési tartalom, csomó kedvezményígérettel, plusz néhány cikkszerű szövegtenger. Nem rossz a csatornakoncepció, de a kivitelezés elég silány. Mondjuk nem mintha a kategóriatársak olyan magasra tették volna a lécet. Az A5-ös, ingyenes valamik piaca egészen mély vizuális merülést produkál és a Karácsonyi...  ehhez képest nem is annyira rossz.

A tartalom mögött is ott a szórakoztatási szándék (körútsztori a wikipédiáról, Udvaros Dorottya interjú). A körúti shoppingolás persze ettől a kiadványtól nem fog fellendülni, ahhoz üzletek kellenének, meg normális kirakatok meg ilyesmi.

Összességében azt a megállapítást kell megfogalmaznunk, hogy a Karácsonyi... még mindig százszor mindőségibb tartalom és koncepció a maga kategóriájában, mint Nika György műsorvezetői tevékenysége az M1-en.  
 
 
 

 

2 komment

Címkék: média karácsony nika györgy

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr371568532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csolo 2009.12.02. 18:38:13

nektek Nika feje kell a karácsonyfa alá, én látom :)

zaq 2009.12.03. 14:30:49

Nika György a múltkor konkrétan _be_volt_baszva_ az egész adásidő alatt. ezt így mégis hogy?
süti beállítások módosítása