HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Keddtől Telenor lesz a Pannon, itt az új reklám

2010.05.17. 20:20 szszabolcs

Elérte gyakorlati fázisát a Pannon átmárkázása Telenorrá. Ahogyan arról anyaoldalunkon is beszámoltunk, a több milliárdos procedúrát egy délelőtti sajtótájékoztató után kezdték meg maguk a cég csúcsvezetői. Mindez több szempontból is érdekes, hiszen ez a második nagy mobilszolgáltató átmárkázás Magyarországon a Westel vs T-Mobile után, valamint nemrég a Djuice elkezdett külön úton járni korábbi anyacégétől.

Az átmárkázást a tömegmédiában is kommunikálják, íme tehát a Telenor márka bevezető imázsszpotja, melyben elmagyarázzák, hogy na most mi is van itt.

 

2 komment

Címkék: reklám pannon telenor átmárkázás

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr292010445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

strix 2010.05.17. 21:09:05

"megoldások egyszerűen"

Jahh, apu anyu körbenézett a parkban és meglátták egymást... nem is használták a telefont... hehe.

iecs 2010.06.01. 04:44:26

na most a djuice átmárkázásáról annyit, hogy mondom nekik mióta megvannak, hogy a netes régi pannononline felületet valahogy implementálják már magukba.

ez mostanra annyiban sikerült, hogyha bejelentkezem akkor már nem a pannon felirat köszönt, hanem a telenor.
süti beállítások módosítása