HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Ilyenek lettek volna a nyolcvanas évek Facebookkal

2010.07.30. 08:28 lausekesther

Legalábbis akkor, ha a nyolcvanas (és a kilencvenes) évek valóban olyanok lettek volna, mint ahogy azt az 1987 óta máig futó Gazdagok és szépek (The Bold and the Beautiful) szappanoperában láttuk és látjuk. A népszerű sorozat ihlette The Young and the Connected című új, szarkasztikus változatot az LG Electronicsnek köszönhetjük, ami az új LG Optimus GT540-es mobiltelefonját akarja ezzel a kampánnyal népszerűsíteni.

A cég szellemes sajtóközleménye szerint tavasszal valóban elkezdődött a forgatása a sorozatnak, amelynek forgatókönyve arra a valóságra épült, ahogyan a mai fiatalok élik mindennapjaikat. "A sorozatnak minden eleme megvolt, hogy sikeres legyen - gyönyörű emberek, dráma, bosszú és szűk fürdőnadrág. Két nappal a forgatás megkezdése után azonban az filmet megrendelő tévé visszalépett, és csak ez a néhány jelenet maradt meg" - írják. Persze az említett csatorna soha nem is létezett, de a tényleg jópofa végeredmények miatt ezt a kis vicceskedést elnézzük az LG sajtósainak.

 

 

 

A szappanopera-részek a Life's Good kampány második szakaszának részei, tartozik hozzájuk egy Youtube-csatorna (ezen az összes film meg egy tízperces werkfilm is megnézhető) és egy új Life's Good Facebook-oldal speckó alkalmazásokkal. A kampány kreatívügynöksége a brit Rainy Kelly Campbell / Y&R, pr-ügynöksége az LG One, médiaügynöksége pedig a Mindshare. A produkciós cég a Rogue Films & Station Films / LA Productions volt.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr132185351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EvilHedgehog 2010.07.30. 14:33:24

az alapötlet jó...a kivitelezés...háááát

Imurai 2010.07.30. 16:16:18

NAGYON jó, tökéletes, elképesztő XD Igen, a Bold&bjútiful tényleg ilyen borzalmas :D

TWO MINUTES!!!
süti beállítások módosítása