HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

A cuki Piroska és az óriáscsótány

2011.05.18. 02:49 szivlapat

„Amikor egy reggel Gregor Samsa nyugtalan álmából felébredt...” nos, pontosan tudjuk, hogy mire ébredt Kafka hőse. De miért nem tudják ennek a plakátnak a készítői? Csótány, aki a Száz év magányt olvassa – most mi van?!

Aztán szép lassan leesik. A plakátok szereplői szegények nagyon nem azt a könyvet olvassák, ami nekik való – a Gandhi könyvesbolt viszont segít nekik megoldani ezt a kellemetlen helyzetet. A sorozatot egyben látva könnyű megérteni az ötletet, az persze jó kérdés, hogy vajon anélkül is összeáll-e a célközönség fejében a koncepció, hogy látná mind a három munkát. Reméljük, hogy csak mi voltunk kicsit lassabbak a munka dandárja közepette...

Mindenesetre elismerésre méltóan ötletes és igényesen kivitelezett printek ezek a mexikói Ogilvytől. (Figyelem, a képek kattintásra megnövelik méretüket!!!)

1 komment

Címkék: reklám könyv csótány kafka

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr942912804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.05.18. 14:30:16

Nagyon jó kis poszt! A képek zseniálisak. Viszont

"A plakátok szereplői szegények nagyon nem azt a könyvet olvassák, ami nekik való"

Szerintem pedig pontosan azt a könyvet olvassák, ami nekik való! A Csótány magára marad, Alice meg megnyúlik, összemegy. Mintha be lenne tépve. Piroska pedig a Steppenwolf-ot olvassa (ezt nem ismertem: en.wikipedia.org/wiki/Steppenwolf_%28novel%29 ). Gondolom csak a neve miatt érdekes... (Nem a Katié ... :)
süti beállítások módosítása