HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Golden Drum, második nap: furcsa ételek, még furcsább gálák (VIDEÓ!)

2008.10.08. 17:09 zsombor

A keddi nap néhány mondatban: Kelet-Európát lebénázó zsűrielnök, kalandok az ötcsillagos fesztiválmenzán, egy felvillanyozónak szánt gála minden idők leglehangolóbb műsorvezetőivel és videó a Kirowski díjának átadásáról.

Kedden sikerült elkapni a reklámkampányok kategória dán zsűrielnökét, aki a kötelező "mindenki nagyon ügyes, Portoroz nagyon szép, örülök, hogy itt lehetek" kör helyett őszintén megmondta: szerinte újításban erős a régió, de a klasszikus reklámgyártásban még mindig látványosan béna, art direkciótól a szövegen át a produkcióig. Bővebben itt.

Megtaláltuk aztán az ötcsillagos fesztiválmenzát is, a Culinary idea of the day név alatt felszolgált ételfantáziák inkább érdekesek, mint laktatók (kedden például néhány halkatonát mértek répaszirommal, aminek nagyon örültünk, aztán életünkben először kénytelenek voltunk salátalevéllel jóllakni). Szerdára aztán sajnos kiderült, hogy előző nap csak véletlenül engedtek be minket a VIP-terembe, ahol jár desszert és nem kerül hatszáz forintba egy ásványvíz, hanem csak azt kérdezik, milyet kér az ember.

A gála, ami fájt
A keddi nap első erős ütése azonban kora estére maradt, az első díjátadóra, ahol a két műmosolyba fagyott műsorvezető teljesen hiábavaló, de annál irritálóbb küzdelmet folytatott a monitorjukra írt angol nyelvvel (a kedvenc részünk talán az volt, amikor a csaj betűzve mondta ki a sci-fi szót, mert csupa nagybetűvel írták ki neki).

Ez a bénázás sokat levett a hangulatból, pedig amúgy toltak jó darabokat, amiktől simán lehetett volna ebből kellemes, finoman emelkedett díjátadó is (ahogy mondjuk a cannes-i zárógála tök pozitív élmény volt). Főleg, ha a teljes névsor felolvasása helyett inkább elmondták volna az ügynökség mellett az ügyfelet is, hogy munkák azon felét is értsük, amit nem magyarázott el senki a színpadon.

Mementóul álljon itt egy rövid videó a két műsorvezetőről, illetve a Kirowski ezüstjének kihirdetésekor levetített prezentációról és a színpadon álló zsűrielnök hozzáfűzött magyarázatáról:

A kedd esti – újabb – nyitópartiról külön írtunk.

Szólj hozzá!

Címkék: tudósítás golden drum

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr44703549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása