HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Üdvözlünk a Divat Világában

2008.10.20. 20:17 batorfya

Amikor az ember majd' lefejeli a monitort, mert minden baja van már, és kap egy sajtóanyagot, ami azzal kezdi, hogy "Nagyon örülnénk, ha tudnál foglalkozni a hazánkban egyedülálló portál indulásával kapcsolatban", akkor hirtelen elkezd gyanakodni. Ismerik, ez az az igazán rosszindulatú, aljas gyanakvás, hogy ez valami nagyon kínos lesz. És lőn!

A JT-Press pr-ügynökség sajtóanyaga ezzel kezd: "Startolt az első divat- stílustanácsadó oldal Magyarországon és a netnek köszönhetően, szerte a világon." - Ez is épp elég gonosz gondolatra ad persze okot, de folytassuk, ne fosszuk meg magunkat a további élvezettől: "Nem kell egy újság vagy magazin szerkesztőségébe írni bármilyen divattanácsért, vagy ötletért, megtudni mit, hol lehet a legkönnyebben beszerezni. Nem érdemes felhívni a legjobb barátot, barátnőt, hogy mit mivel illik felvenni, mi a legújabb trend. Vagy tucatnyi méregdrága divatmagazint végig böngészni. A site mindenre választ ad, segít megkönnyíteni a divattal kapcsolatos döntéseket." De itt még nincs vége: "A stílustanácsadó valamint a csapat fiatalos és lendületes hozzáállása, illetve kellő szakértelme garancia a hatékonyságra. Mindez néhány percet vesz igénybe. Stílus, divat, trend, szépség, minden egy oldalon! Gyorsan és hatékonyan."

Megmondom őszintén, minket nagyon felcsigázott ám a beharangozó, meg is néztük hát, milyen oldalra akarunk fellépni, ha nagyon menők akarunk lenni, és aminek a neve az igen nagyon borzasztó divat-stilustanacsadas.hu. Egy ilyenre:

Elég komoly, ámde kissé megalapozatlan önbizalmat érzünk abban, hogy ha valaki Armani idézettel virít plánban, aztán az oldal meg rettentően gagyi. Nem tudjuk, kit sajnáljunk jobban, a JT-Press-t, hogy ezt a szolgáltatást népszerűsíti, vagy a honlap készítőit, a Bakker Kft.t-, vagy Szabee-t, a divattanácsadót. Ez a honlap úgy ahogy van, dizájnra, koncepcióra, szövegre, mindenre egy nagyon téves gondolat. Kedves JT-Press: nem kell mindent elvállalni. Kedves Bakker Kft.: nem kell weblaptervezéssel foglalkozni. Kedves Szabee: get a life!!!

10 komment

Címkék: pr dizájn tévedés magyarhonlap

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr38723631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tiffanynál 2008.10.20. 21:32:19

egyetértek!SZÖRNYŰŰŰŰ!

Critmiss 2008.10.21. 13:49:52

Baaazmeg. A terveket is figyelmetekbe ajánlom.

Viszont mikor valami ennyire gagyi, azért felmerül a kérdés: jogos-e beléjük rúgni, vagy inkább a Kiszel Tünde-alapvetés él, azaz beteg embert nem bántunk?

batorfya 2008.10.21. 15:18:26

A felvetés jogos, és minden ilyen esetben felmerülő kérdés. Én azt gondolom, hogy egy olyan cég, amelyik büszkén vállalja egy munkáját, és erről a nyilvánosság előtt is be akar mutatkozni, annak vállalnia kell azt is, hogy valaki csúnyán lehúzza. És azt sem látom indokoltnak, hogy úgy állítsuk be őket, mint valami szerencsétlen, féllábú embereket, akik a puszta széléről akartak valami világraszólót alkotni, hátha benne lesznek a tévébe'. Ez egy profitérdekelt vállalkozás, aminek promotálására pénzt fizettek egy ügynökségnek.

És még valami: nem az oldal fogyasztóiról van szó, hanem a készítőiről.

lessknownJFK 2008.10.22. 13:37:15

Hát, a terveken könnyezve röhögök. Ötös.

tomás 2008.10.22. 15:02:48

Szánalmas és elkeserítô....

Igenis kell kritizálni sôt beléjük kell rúgni. Aki ilyen oldalakat csinál mint ez: www.zdstudio.gportal.hu/
vagy ez: www.jazzsteps.hu/
az kegyetlen büntetést érdemel!

nick: 2008.10.27. 22:43:15

uhhh...
ez beütött...

a pistikék tovább élnek! :-P

HebyQashqai 2008.11.30. 12:33:53

Kedves hozzászólok!

Abba senki sem gondolt bele,hogy egyik új projekt sem az elején lett sikeres!Ez az egyik...másik az,hogy így arc nélkül könnyű bárkit is kritizálni,ami talán jó,mert abból a készítők csak tanulni tudnak...persze,ha a kritika jogos.Nekem személy szerint tetszik az oldal,biztos folyamatosan fognak fejlődni,és egyszer nektek is elnyeri tetszéseteket,ha nem akkor nem kell látógatni az oldalt!!!

üdv,HebyQashqai

batorfya 2008.11.30. 14:02:58

Kedves HebyQasqai!

Az oldal esetlegesen lehet sikeres, én is el tudom képzelni, hogy valakiknek szükségük van szélessávú, személyes divattanácsadásra. Ez az egyik része. A másik viszont az, hogy az oldal nem vonzó, és kétlem, hogy azok számára, akik valóban adnak a divatra, önmagukra, kinézetükre, ez az oldal érdekfeszítő lehet. Kérdem: miből akar élni ez az oldal? Azt hinném, hogy hirdetésekből. Márpedig azon túl, hogy egy divatcég, brand egy jól szegmentált célközönséget kap, akár nagyszámút is, ezerszer megnézi, hogy milyen oldalra teszi ki a hirdetését. Ne nekem legyen igazam, semmi érdekem nem fűződne hozzá, ha sokan látogatják, sokan kérnek tanácsot Szabeetól, az tök jó lesz. Ettől még tartom a véleményemet: az oldal vizuálisan engem inkább kétségbe ejt, minthogy ott ragadjak. És azt is gondolom, hogy a divattal - akár tanácsadással - egészen más módon kell, és érdemes az interneten foglalkozni.

Üdv,

ba

HebyQashqai 2008.11.30. 14:22:53

Kedves Batorfya!

Én csak sok sikert kivánok a sitehoz,a szerkesztőnek!Mivel már írtam neki,tudom,hogy az oldal nem a profit miatt jött létre...a Szabee ezt tényleg azért hozta létre,hogy segitsen azoknak akik,még nem találták meg a stílusúkat!Mondjuk kiváncsi lennék,ha a Lakatos Márk hozna létre egy ilyen siteot,ki mit írna!No,mindegy!!!
SOK SIKERT!!!csak így tovább!!!

üdv,He

batorfya 2008.11.30. 15:08:00

Te figyi,

Senkit nem fog bántani, ha az oldal sikeres lesz. Ez azt fogja jelenteni, hogy Szabee és az oldal üzemeltetői találtak egy - hogy is mondjam csak - piaci rést, akik számára ez az oldal bejön, használják, kedvelik. Ha a Lakatos Márk csinálta volna ugyanezt ugyanígy, akkor is - sőt, hidd el még jobban is - szét lenne cikizve.

Szabee jó szándékát senki nem kérdőjelezte meg, ezt az embert nem is ismerjük. Ha ez kell neked, én is sok sikert kívánok a kezdeményezésnek, de az oldal akkor is randa, és ezen nincs mit szépíteni. Érted a lényeget? Nem áll össze, hogy valaki divatról, stílusról ír, közben meg a honlapja úgy néz ki, mintha tíz éve dobták volna össze. Elfogadom, hogy kevés volt rá a pénz, és abból ezt lehetett kihozni. De könyörgöm, ma egy blogmotorral sokkal többet és szebbet lehet csinálni, ráadásul interaktív felület, könnyebben kezelhető, szebben dizájnolható, személyre szabható, stb, hadd ne soroljam. Én a Szabee - és a hasonló ambíciókkal rendelkezők - helyében kitenném blogra.

üdv,
ba
süti beállítások módosítása