HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Akarja látni Sas István díjnyertes reklámjait?

2009.05.19. 11:16 batorfya

A Magyar Reklámszövetség (MRSZ) és az Art Directors Club Hungary (ADCH) együttes erővel elindította a kicsit fapados kinézetű Díjnyertes.hu (mintha Overdose rajongói oldala lenne, a logóról nem is beszélve) oldalt, ahol az összes eddig díjat nyert magyar reklámot összegyűjtik.

Bár az adatbázis még nem teljes, eddig közel ezer reklámot gyűjtöttek egybe az MRSZ munkatársai. Kereshetünk fesztivál, év, ügyfél, márka, ügynökség és alkotók szerint 21 nemzetközi és 27 magyar reklámverseny magyar eredményei között.

A vizuálisan nem különösebben izgalmas (bár aligha ez volt a cél) oldal léte mindenképpen üdvözítő, és noha csak díjnyertes magyar reklámokat tartalmaz, mégis eddig ez a legteljesebb magyar archívum. Kár, hogy nem lehet a videókat beágyazni.

2 komment

Címkék: mrsz sas istván adch díjnyertes.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr181131216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rabbit · http://rabbitblog.hu 2009.05.19. 17:25:35

Kicsit statikus így, de jobb, mintha nem lenne.

cu2 · http://zandagort.hu/ 2009.09.07. 21:29:29

Megkésve bár, de ezentúl lehet videókat beágyazni...
süti beállítások módosítása