HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Tévés celebek, sör és végtelen rádióhirdetés a tóparti hőségben

2009.05.26. 17:37 szivlapat

Média Hungary 2009, Tihany / első hangulatjelentés A Szívlapát delegációjának előörse már megérkezett a napsütötte Tihanyba, a Media Hungary nevű konferenciahalmazra, puszifesztiválra és egynapos médiaipari szórakozóhelyre. A hőmérséklet 40 fok, a páratartalom közelíti a 100 százalékot, és mindenütt a Marketing & Média szaklap top 50 fontos ember a magyar médiában listájának helyezettjei szaladgálnak, különböző tévés szakcelebekkel karöltve - itt egy Vágó István, ott egy Bárdos András, meg mindegyiknek a volt, jelenlegi és leendő vezérigazgatói.

Ráfordulva az estére még vannak emberek a két konferenciateremben futó programokon, de a Heineken a bejáratnál felvert sörsátra lassan kezdi megverni őket. Alant néhány még kora délutáni kép, előtte pedig a Sláger Rádió esti partiját hirdető, csak a mai napra készített rádiószpot, amit ismeretlen okokból ebéd közben loopra állítva játszottak, így vagy egy tucatszor egymás után hallottuk Boros Lajost, Bochkor Gábort és Kautzky Armandot a saját szakmájukhoz üvöltözni. Annyira azért nem jó, hogy ennyiszer érdekes legyen, ami akár ellenszenvet is ébreszthetne bennünk a rendezvény iránt, de mivel ezen kívül egy darab alternatíva lesz este a Club Tihany területén, nem fog.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: tudósítás

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr611145190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása