HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Baromfi-népszerűsítés Soproni módra

2009.05.28. 13:28 lausekesther

Úgy látszik, a Molsontól nyúlt Soproni-reklám egy kiapadhatatlan forrás az újabb és újabb változatok elkészítéséhez. A Soproni által megihletett videóáradatban először persze elkészült a jobbos politikai paródia, aztán jött Hagyó Miklós az ő Budapest-szeretetével, a Mobilarénások Motorola-verziója, és a műegyetisták is készítettek egy csomó változatot: egy szövegeset az egész Műegyetemnek, egy képekkel tuningoltat a Keleti Károly Gazdasági Karnak meg egy a Közlekedési Karnak, no és most itt a Baromfi Terméktanácsé: 

Nem tudom, van még valaki, aki már unja ezt az egészet?

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr541148811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Grafter · http://grafter.blog.hu 2009.05.28. 14:38:05

Tegnap láttam a TV-ben. Nem akartam hinni a szememnek, hogy a paródia fut a TV-ben. Remélem, jelent valami pozitívumot a húsiparnak, mert nagyon ráférne.

Ibigoo · http://indafoto.hu/ibigoo 2009.05.28. 16:27:38

Ez üt, mélyet. De az "és nálunk vannak a legjobb tyúkok" jobb lett volna ;)

Mediadroid 2009.06.04. 17:14:11

Szerintem király, az átlag tévénézők tömegeinek ez az első reakció a Sopronira (amiről nem tudják, hogy kanadai nyúlás...). Szóval a népesség 80%-nak (aki vesz is baromfihúst, nem csak eszi) ez így rendben van.
süti beállítások módosítása